Sõnum inglitelt 29.06.2014

peaingel miikael (2)Seekordse nädalasõnumi toob teieni peaingel Miikael, kes sümboliseerib kõrgeimat jumalikku kaitset, valvates sinu üle nii psüühilisel, vaimsel kui ka füüsilisel tasandil. 

Armas, sa teed praegu läbi suuri elumuutusi ja see on teinud sind haavatavaks, tunned ennast justkui haavaleheke keset tuulehoogu. Kuid tea, et sa pole üksi- ma olen su kõrval, valvan su üle ja kaitsen sind kogu päeva jooksul, ka sinu uneajal.

Sa võid julgelt lasta maha need barjäärid, mis sa oled endale seadnud oma suhetes- nii oma armsamaga kui ka teiste inimestega. Ise endale kaitseid seades sead ka kaitseid selle eest, et sinu ellu ei saaks tulla head asjad- armastus, küllus igal elutasandil. Need barjäärid pole sulle enam vajalikud, sa ei pea ennast kaitsma sest sa oled juba täielikult kaitstud.

Ava enda süda armastusele, seda ise jagades ja ka vastu võttes sest vaid nii on sul võimalik saavutada seda lähedust mida sa sügaval oma südames nii väga ihkad. Kui tihti sa keeldud teiste inimeste armastusest? Kui tihti sa valid kannatuse selle asemel, et armastust vastu võtta? Vali veelkord ja sulle avaneb teistsugune reaalsus. Kuula oma sisetunnet, ma jagan läbi selle sulle juhatust. Ole sina ise, igas olukorras mis sulle elu ette toob ja luba teistel ennast toetada, armastada…ja ära unusta seda armastust jagada ka iseendale- sellele imelisele jumalikule olendile, kes sa tegelikult oled.

On aeg lahkuda olukordadest ja inimestest, ka sõltuvustest ja käitumistest, mis tekitavad su ellu negatiivsust. Ma kuulen sinu palveid abi järele ja annan sulle nõuande- lahku julgelt. Sul pole vaja iga hinna eest püüda säilitada seda, mis sind kahjustab. Mõtle iseenda peale, armas- kas sul on vaja seda valu mida sa igal hommikul oma kehas ärgates tunned? Mis siis, kui sa võid valida valu asemel täieliku tervise, rõõmu ja selguse? See kõik on võimalik, kui sa valid hoolikamalt keskkonda, kus viibid, toitu mida tarbid ja hoiad end eemal keskkonnamürkidest ning ainetest, mis on toksilised.

Ma tean, et sa tunned ennast vahel segaduses, ebakindlana ja oled viimasel ajal tundnud soovi tegutseda kuid oled loobunud, kuna kardad teha valesid samme. Ma soovin sulle kinnitada, et kõik sinu mõtted, tunded ja ideed on jumalik juhatus, ära lase oma hirmudel ennast takistada. See on vastus sinu palvetele, sest oled soovinud oma elu paremaks muuta. Sa võid julgelt tegutseda, ka siis, kui sa ei tea kuhu see sind lõpuks välja viib sest kõik, mis sinuga juhtub on vaid sinu enda parimaks heaoluks.

Praegu on aeg tuua oma ellu rohkem hoolivust ja mõistmist. Vaata tagasi oma elule ja püüa leida positiivset sellest mida oled kogenud, läbi elanud, õppinud. Anna positiivne hinnang kõigele, mida suudad meenutada. Ava ennast suurepärastele ideedele, see toob su ellu ootamatuid võimalusi. Usu endasse. On aeg edasi liikuda.

Mina olen peaingel Miikael ja need on minu tarkused. Ma kinnitan sulle, et sina ja su lähedased olete kaitstud. Sa oled väga armastatud ja ma õnnistan sind ja su elu läbi oma jumaliku valguse ja armastuse kiire.

Kanaldas: Jaana Kuus