Nädalasõnum inglitelt 21.07-27.07.14

miikael5Nädalasõnumi toob teieni peaingel Miikael, kelle kristallpuhtad tõed annavad alati selgust ja julgust ning kannavad edasi jumalikku armastust.

Armas, sa otsid vastuseid, miks asjad su elus ei edene sulle soovitud moel. See on nii, sest teed paljusid asju oma elus rõõmutult, endale vastumeelselt. See puudutab nii sinu suhteid kui ka tööd mida teed. Kui sa hakkad oma tegemisi nautima ja tunned nendest rõõmu, järgid oma eluülesannet.

Rõõm, mida tunned oma suhetes teiste inimestega, hoiab suhteid sinu jaoks tervena, elavana ja sul on võimalik läbi nende kasvada. Rõõm, mida tunned siis, kui tegeled tööga mis sulle meeldib või oma hobidega- annab sulle energiat ja elujõudu. Kõikidest tunnetest mida inimene on võimeline tundma on rõõmul kõige kõrgem vibratsioon. Seepärast on rõõmu abil võimalik endalt eemaldada kõik takistused, vabaneda minevikuvaludest ja vaevadest. Kasvata enda elus rõõmu toovate kogemuste hulka sest nii teed oma elus veelgi rohkem ruumi rõõmule. Olgu rõõm on alati see, mis meenutab sulle, et sul pole vaja kannatada vaid elust rõõmu tunda.

Hirm on see, mis pidevalt segab sind ja takistab sul olemast õnnelik. Sa võid julgelt lasta oma minevikul minna, sest sa oled täielikult kaitstud. Oled seadnud endale kaitsekihte ning üritad iga olukorda oma tahtega kontrollida. Kuid tahe ei tööta, see mõjub nagu üritus ennast betoonseinast jõuga läbi pressida. Usalda ja lihtsalt lase lahti, see annab energia vabaks ja vaid nii saab see soovitud vorme võtta. Sa võid julgelt ka need kaitsed endalt eemaldada ja selle asemel töötada hoopis iseenda energiavälja tugevdamisega, vahetades hirmu armastuse vastu ja kurbuse rõõmu vastu. Ma meenutan sulle, et oled tulnud siia maale ülesandega läbi teha oma õppetunnid, seega on sinus juba sünnipäraselt olemas julgus kasvada ja areneda ning sa võid vabalt armastada, rõõmustada. Nii puhkeb õitsele sinu tõeline jumalik olemus ning sa võid kogeda seda aega siin maa peal tänulikkuses ja naudingus igas hetkes, praegu.

See nädal saab olema äärmiselt viljakas. Need seemned, mis sa nüüd maha külvad, annavad sulle head saaki- on see siis mõni projekt, millega alustad, tööalased ülesanded või ka isiklikud suhted. Sinu pea on täis imelisi uusi mõtteid ja su ülesandeks on lubada nendel oma elus manifesteeruda- lihtsalt hakka tegema väikesi, kuid vajalikke samme selles suunas, mida soovid saavutada ning mis on veelgi tähtsam- usalda elu kulgu.

Küllus voolab praegu sinu poole, lase kõigil oma muredel minna ja naudi iseennast, hoolitse oma füüsilise keha eest ja anna energiat sinna, mida soovid oma elus näha kasvamas. Hoia end eemal negatiivsetest keskkondadest, uudistest ja suhetest, mis sinus liiga tugevaid negatiivseid tundeid tekitavad. Ole oma mõtetes positiivne ja lihtsalt ole kannatlik- lõikad peagi seda, mida oled külvanud ja kasvatanud ning ära heida meelt, kui peadpööritavad muutused koheselt ei tule. Head asjad väärivad alati ootamist. Luba endal vastu võtta seda armastust, toetust ja küllust mida sa tõeliselt väärid. Sa oled Jumala armastatud laps ja väärid kõike seda head täpselt samuti, nagu kõik teisedki.

Mina olen peaingel Miikael ja need on minu tõed. Sa oled kaitstud ja väga armastatud.

Kanaldas: Jaana Kuus