Nädalasõnum inglitelt 28.07-03.08.14

peaingel miikaelSeekordse nädalasõnumi toob teieni peaingel Miikael, kes saadab sulle julgust ja kindlust tulla toime oma elumuutustega ning aitab sul leida oma elu mõtet.

Viimased ajad on olnud justkui torm veeklaasis, kõik on su elus tagurpidi pööratud ja sa ei mõista miks? Sa liigud samm-haaval aina edasi, lähemale sellele, mis toob su ellu selguse ja tõe. Valed tulevad päevavalgele ja elu maskide taga enam ei toimi. Seepärast on käes aeg ka endalt maskid maha heita ja olla jäägitult aus nii iseenda kui teiste vastu.

Kõik see mis praegu toimub viib sind sinna, kus su süda saab taaselustuda kõikehõlmavast armastusest. Ma kinnitan sulle, et see, mida sa oma elus praegu näed ja hoolimata sellest kui see sulle praegu ei meeldi- on tõene. Isegi kui sa soovid langeda ükskõiksusesse või minna kaasa sellega, mida arvavad või tahavad teised inimesed, kutsun ma sind üles võtma ette otsustavaid samme muutma seda olukorda, mille oled loonud.

Iga kord, kui sa süüdistad teisi oma hädades või selles, et neil on kontroll sinu elu või vabaduse üle, jääd sa oma kinni sinna, kus sa parajasti oled. Vastutus sinu enda hetke mõtete, tunnete ja piirangute eest mille oled enesele seadnud, asjade eest mida endale lubad või ei luba, lasub sinul endal. Sa oled suur looja, sind on tehtud Jumala näo järgi. Seepärast pole vaja sul kunagi olla passiivne ohver, vaid sul on igati õigus ja vajadus eelkõige iseennast austades selles situatsioonis kõrgemale tõusta ja kogu olukorda seeläbi muuta. Sa juba tead, mida teha, parim tegevusplaan on sinus olemas. Isegi siis, kui teised inimesed sinuga selles päris ei nõustu tea, et vaim on alati sinuga ja kõik järgneb su tegudele just nii, nagu sa seda soovid ja enamgi veel.

Otsi oma sisemist rahu enda seest. Kui vaja võta selleks aega, et emotsioonid lahtuksid, et võiksid täielikus rahuseisundis oma sisehäält kuulata. Hea on lihtsalt segamatult omaette olla ja selgust saada, mida sa tegelikult soovid? Sinu sisemine rahu aitab sul jõuda positiivsete ja edasiviivate lahendusteni, uute ideede ja vaatenurkadeni mida sa oma ellu nii väga vajad. Nii võid kaitsepositsioonist välja tõusta ja kõik sinu teod lähtuvad vaid sinu enda tarkusest ning armastusest. Rahu on tee armastuseni. Pööra oma tähelepanu sellele, mida sa vajad selleks, et nautida head tervist ja õnnelikku elu ja maailm vastab sulle täpselt nii, nagu sa kujutled.

Sinu valgus pole miski, mida on puuduses. Jumaliku armastuse vägi voolab sinust läbi igas hetkes ja mida teadlikumaks sa sellest saad, seda rohkem valgust sinust läbi voolab. Võid seda valgust jagada kõikjal ilma selle pärast muretsemata. Ma tahan sulle öelda, et su valgus on sama piiritu, nagu Universum. Seepärast pole vaja eraldada end asjadest, mis su ellu rõõmu toovad, nii varjad end vaid pimeduse maskide taha ja lood endale puuduseillusioonis elades vaid kannatusi. Sinu valguse ja armastuse vägi on lõputu, piiritu ookean mille külluslikkuses keegi ei kahtle. Ära siis tee seda ka ise.

Mina olen peaingel Miikael ja need on minu tõed. Olen igaveses armastuses alati sinuga. Sa oled väga õnnistatud.

Kanaldas: Jaana Kuus

2 thoughts on “Nädalasõnum inglitelt 28.07-03.08.14”

  1. tere, jana…
    olen ammu tahtnud kirjutada ja tänada sind nende nädalasõnumite eest… isegi, kui ma ei oska mõista ja uskuda seda kõike, on nii armas ja kosutav lugeda ning uskuda, et keegi kuskil hoolib-armastab-soovib head…
    aitäh, et oled olemas ja jagad seda kõigiga…
    armastust ja päikest…

Comments are closed.