Sõnum inglitelt 10.08.2014

peaingel miikaelNädalasõnumi toob teieni peaingel Miikael, võimas peaingel, kes aitab rääkida oma tõde ning vabastada sind illusioonidest, millesse oled kinni jäänud.

Armsad, minevikku kinni jäämine on see, mis sind kurnab ja ei lase sul eluga edasi liikuda. Oled keskendunud sellele, mis oli, kardad, et see juhtub uuesti ning see ei lase sul näha praegust hetke ega ka tulevikku. Minevikusündmused püsivad su meeltes, kuna iga kord, kui see sulle taas mõttes ülesse kerkib on selle eesmärgiks püüd seda situatsiooni tervendada. Vaja on lihtsalt andeks anda sügaval oma südames. Tee seda ja su minevik haihtub, jääb järgi vaid see, mida meenutad heaga. Minevikus juhtunul on üks hea külg- see on valmistanud sind ette selleks, kes sa oled praegu. Kõik muu võid julgelt endast vabastada, sest see ei teeni enam sinu kõrgemaid eesmärke.

On üks ohtlik tee enda ellu kannatuste valmistamiseks- see on täiuslikkuse illusioonide ehitamine oma ellu. Sa lood neid pilte, mis koosnevad kellegi teise unistustest, tõdedest ja arusaamadest millest ükski neist ei kuulu tegelikult sulle ja püüad oma elu elada selle illusiooni kohaselt. Tegelik reaalsus ei saa vastata kunagi sellistele illusioonidele, seda ei eksisteeri. Seega on kõik juba eos ebaõnnestunud ja kui ebaõnnestumine su elus ka reaalselt aset leiab, kaasnevad sellega valusad hinnangud iseendale. Nii kerid end aina sügavamale meeleheitesse, lähed konflikti iseendaga. Kaasnevate emotsioonidega on üha raskem toime tulla ja see kahjustab sind. Sa saad seda muuta, kui lased lahti soovist olla täiuslik ning lõpetad elamise kellegi teise arusaamade, mustrite järgi, hakkad usaldama elu ning elad nüüdsest vaid nii, nagu sina ise seda soovid. Veendu alati, et su soovid, mõtted ja kavatsused on sinu enda omad sest nii tagad endale õnneliku elu alatiseks.

Sinu keha on mõjutatud mürkainetest ja nende mürkide allikad on nii sinu toit ja sõltuvused kui ka psüühiline tasand- sinu mõtted. Pole suuremat mürki kui mürgised mõtted. Need mõtted võivad olla ka alateadlikud, tuleneda sügavatest allasurutud tunnetest või millegi mitte aktsepteerimisest oma elus. Sinu keha annab sulle küll pidevalt märku sellest, et midagi on valesti kuid järjekindlalt ignoreerid sa neid signaale otsides abi arstidelt ja ravimitest, mis sind aina rohkem mürgitavad. Oled oma energeetilist madalseisu tõenäoliselt ka ise märganud, sest vähenenud on ka sinu võime elust rõõmu tunda. Vali enda ellu nüüdsest puhtus igal tasandil- jälgi oma mõtteid ja seda, kuidas sa räägid sest niimoodi väestad ja tugevdad ka oma füüsilist keha. Vali hoolikalt puhast, töötlemata toitu ja väldi töödeldud toiduaineid. Võid läbi viia ka puhastuskuuri, see tuleb sulle igal juhul kasuks. Me kinnitame sulle, et läbi puhastumise suureneb su energiatase ja märkad taas elurõõmu oma päevades.

Sinus endas peitub vägi muuta ükskõik milline oma eluvaldkond paremaks. Tea, armas, et sa oled täielikult toetatud nendes elulistes muutustes, mida sa nii kaua endas oled kinni hoidnud. Sa alahindad tihti oma võimeid ja suutlikkust, sul puudub usk sellesse, milleks sa oled tõeliselt võimeline. See piirab su elujõudu ja hoiab sind tagasi elamast elu, mida sa tõeliselt tahaksid elada. Oled keskendunud muretsemisele, sellele, mis juhtub siis kui kõik ei lähe sinu soovide kohaselt. Keskendu lõpptulemusele, sellele, mida sa tõeliselt oma elus soovid näha ja su ees avanevad taeva väravad, mis toovad su ellu külluse ja armastuse igal elutasandil. Sinu inglid toetavad sind igati, on uute alguste aeg. Kuid selleks, et seda abi vastu võtta, tuleb sul kindlalt asuda tegutsema. Liigu edasi nii kindlalt, et mitte kellelgi, sealhulgas ka sinul endal poleks kahtlusi nende asjade õnnestumise suhtes. On imede aeg.

Mina olen peaingel Miikael ja need on minu tõed. Sa oled väga armastatud ja õnnistatud.

Kanaldas: Jaana Kuus