Sõnum inglitelt 22.09.2014

miikael2Seekordse nädalasõnumi toob teieni peaingel Miikael, võimas kaitseingel, kes annab sulle jõudu, et võiksid täita oma elueesmärke ning julgust ja kindlust käia oma vaimset teed. 

Armas, Sa praegu imestad, miks igapäevaelu tundub sulle nii raske, oled harjunud, et kõik asjad tulevad sinuni raskelt. See tuleneb sellest, et kannad endaga kaasas oma vanavanemate ja sugulaste raskeid koormaid, mis pärinevad aegadest, kus sinu rahvas kannatas, olid sõjad ja vägivald, vaesus ja puudus.

Kogu su eluenergia on sellest raskusest sulgunud ja kogu su rõõm on selle taha peidetud. Need koormad kanduvad edasi põlvkonnast põlvkonda, seni kuni keegi otsustab nendega midagi ette võtta. See keegi oled sina, mu armas, sa ei pea neid koormaid enam kandma, aeg on need vabaks lasta ja päästa ka oma järeltulijad seeläbi kannatustest. Aeg on astuda uude maailma, kus asjad on lihtsad, kus armastus lihtsalt on.

Rahu sinus tähendab, et sinus on alati julgust, et armastada ilma, et peaksid kartma tagasilööke. Ma palun sind, ära lepi millegi vähemaga kui rahu oma peresuhetes, kõikides tegemistes või isegi uneajal. Sinu ülesanne on otsida lahendusi, väljapääsu olukorrast iga kord kui näed, et rahu pole mingil põhjusel saavutatav. Sa ei saa otsida lahendusi teistest inimestest, saad neid otsida vaid iseendast. Keskendu iseendale ja oma ebakõlade lahendamisele ja sa saavutad edu ning leiad lahendusi.

Kui sinu hinges juba on rahu siis palun aita ka teisi inimesi, kes kõik on sinu vennad ja õed välja pääseda sealt, kus ka sina kunagi olid. Aita neid teekonnal valgusse ja armastusse. Ilusad sõnad, toetus ja südamlikkus tekitavad positiivseid vibratsioone. Inspireeri d oma olemusega ka teisi, nad vajavad sinu säravat valgust, et nende teadvus saaks unest ärgata. Me kinnitame, et toetame sind sellel teel.

Armas, keskendu selle loomisele, mida sa oma elus tõeliselt tahad näha. Otsi oma südamest neid häid tundeid, mida tunned siis, kui see mida sa soovid juba ongi sinu ja see tagab sulle edu. Head tunded on positiivne vibratsioon, mis nagu magnet tõmbab sinuni kõike, mida sa välja kiirgad. Sama teevad negatiivsed tunded, seega ole ettevaatlik oma hirmudega ja seisa nendega silmitsi, sest hirmud on sinu suurimad takistajad.

Usu enda unistustesse, sinu lootused ja ootused täituvad. Sinu tulevik saab olema põnev, kuid sina ise oled see, kellel on oma tuleviku loomises kõige suurem osa- suhtu sellesse täieliku optimismi ja enesekindlusega ja lase lahti igasugustest kahtlustest, ka oma hirmust tuleviku ees. Luba nüüdsest endale elus rohkem voolamist- ütle rohkem “Jah” asjadele, mis aitavad sul vanadest raamidest välja astuda ja kasvada.

Armas, sa elad imelisel, muutuste ajal. See võib tunduda mõnikord raske, kuid tea, et need on sinu elu õppetunnid, äärmiselt vajalikud, et võiksid tunda üksolemist kõigega mis sind ümbritseb. Me oleme üks.

Ma tänan sind. Sa oled alati kaitstud, armastatud ja õnnistatud.

Kanaldas: Jaana Kuus

Tänan südamest!Ajal,mil loodus valmistub viimasteks pidustusteks enne valget talve,on see armastueand hindamatu.

Tänan südamest! Kõik see tuli minuni väga õigel ajal!
Päikest soovides Inge

Tore, et Ingleid on kuulda voetud ja energeetika maailmaga keegi tegeleb ja opetab ka teistele. Olete vorratud inimesed, tahaksin olla teie sarnane