Sõnum inglitelt 06.10.2014

QiaF6t1412578627Armas, sa otsid tihti vastuseid oma elulistele küsimustele, sa oled segaduses, sest ei tea, miks mõned valdkonnad sinu elus ei edene samal ajal, kui teistel inimestel su kõrval edenevad asjad suurepäraselt.

Enese võrdlemine teistega pole vajalik, kuid ometi näitab see sulle kätte sinu kitsaskohad, need teemad, millega sa endaga tegeleda saad. Sinu juured sellel planeedil ulatuvad sügavale, kaugetesse aegadesse ja sinu eelnevad elud on toonud sulle valulikke kogemusi, mis on põhjustanud  su hingele valulikke kannatusi, suurt hingevalu. Selle tulemusel oled kunagi ammu teinud otsuse end eraldada, et ei peaks seda valu enam iial kogema ning seepärast oled justkui halvatud ning sa ei suuda eluga edasi liikuda. Iidsed hirmud ja ärevus tükib aeg-ajalt pinnale tõusma ja seda põhjusega- et võiksid seda tunnistada ja vabaks lasta. Tunnista endale neid õppetunde ja liigu edasi täieliku enesekindlusega, sest sinu elutarkus aitab sul nendest minevikuahelatest vabaks saada.

Astu nendest piirangutest välja ja ole tõeliselt vaba. Sinus endas peitub võime muuta oma elu just selliseks, et võiksid igas hetkes tajuda tõelist vabadust. Esmalt lase lahti klammerdumisest, teiste inimeste, harjumuslike olukordade ja asjade külge. Seejärel leiad piisavalt uut ruumi oma ellu, milles võib tärgata sinu loovus, soov edasi areneda ja vaimselt kasvada. On aeg istuda maha ja endaga aru pidada- mis on see, mida sa tegelikult tahad? Sul on vaja õppida “ei” ütlema inimestele, kes astuvad su teele ette ja on takistamas sinu eluülesannete täitmisel. Mida rohkem sa ütled “jah” iseendale ja oma isiklikule vabadusele, seda rohkem toetab sind Universum kogu oma väes ja külluses.

Süütunne on see, mis mõjutab sinu õnne, mida sa elus otsid. Sa süüdistad ennast tihti selles, mis juhtus sinuga minevikus, nuhtled end selle eest ja kogu su elu kannab seda rasket koormat endaga kaasas. Tõde on see, et sa pole midagi valesti teinud, oled alati andnud endast parima, mis on olnud võimalik nendes olukordades ja asjaoludes. Enesesüüdistamine lõpeb, kui hakkad iseendasse armastavamalt suhtuma. Sa ei saa ennast kunagi süüdistada, kui armastad iseennast. Sinu vägi on see armastus, mida sa iseendale annad ja on aeg kontakt enesega taastada. Sinu armastus iseenda vastu olgu nagu õitsev lilleaed, mis su ellu oma imelist nektarit levitab.

Sa juba tead, mida edasi teha. Lihtsalt usalda oma sisemist tarkust. Sul on vaja vaigistada oma rahutu meel, et seda tarkust võiksid kuulata. Kõik need korduvad mõtted, mis sulle pähe kerkivad tõukavad sind järgima su oma hinge valitud teed, järgi lihtsalt seda juhatust, pole vaja oma meelega pikalt arutleda, miks see hea on või mida see kaasa toob- lõpptulemus saab alati olla sinu jaoks vaid kõige kõrgem ja parim lahendus ja kui sa ise sellesse usud, siis koged vaid seda imet, mida elul su jaoks varuks on.

Sa oled justkui lilleõis, mis on valmis õitsele puhkema, kuid ära kiirusta asjadest ette. Õpi nautima oma teekonda, iga hetke sellest. Tunneta, kui palju rõõmu toob su ellu uute oskuste arendamine ja uute teadmiste ammutamine. Naudi oma keha, tervislikku toitu, vett, päikest ja õhku- need on kõik siin lisaks meile, inglitele sind toetamas ja aitamas su teel. Ole kannatlik ja ära kaota oma usku, sest see on sinu elu edasiviiv jõud.

Mina olen peaingel Miikael ja need on minu tõed. Sa oled väga armastatud.

Kanaldas: Jaana Kuus