Sõnum inglitelt 03.11.2014

265d9ef16e1082824f888d24b6c53d98 Nädalasõnumit vahendab peaingel Miikael, kes aitab sind, kui vajad oma elus julgust, kindlust, kaitset. Ta aitab sind, kui soovid leida tõde ja rääkida armastavat tõtt ning tunda sul end terviklikuna.

Armas, sul on siin maapeal täita üks väga eriline ülesanne. See on ülesanne jagada armastust ja valgust kõikjal, kus sa viibid ja kõigiga, kellega sa kokku puutud. Kuid seda ülesannet pole võimalik täita, kandes raskusi enda turjal ning pidevalt muretsedes nii enda kui teiste pärast. Vabasta endalt teiste koormad, sa ei pea neid kandma ja sa pole vastutav teiste kannatuste eest. Igale olukorrale võid leida lahenduse, pannes oma tegelikud soovid positiivseteks palveteks. Sinu palved kannavad endas võimast jõudu, mis aitavad sul panna ka taevased jõud enda heaks tööle. Sinu rõõm, kergus ja helgus aitavad sul paremini häälestuda sellele ülesandele, seepärast luba endal kergeneda muredest ja vaevadest ning keskendu oma pühale missioonile siin maa peal.

Armas, sa oled vahest endaga väga karm, mis puudutab küsimust nii oma vanematega suhtlemisel või oma laste kasvatamises ja nende eest hoolitsemisel. Kõik need ebatäiuslikkused mida näed, on sinu enda kujutlusvõime viljad. Oled selle illusiooni loonud hirmust, et sind ei armastata. Tõde on, et sa oled väga armastatud ja selle teadmisega võid luua endale täiesti uue reaalsuse. Tea, et Sa annad endast alati parima- pole vahet milline on mingi olukorra olemus või tingimused. Lase süütundel minna, see tõesti ei aita sind edasi. Oled olnud imeline laps oma vanematele ja suurepärane vanem oma lastele. Andesta endale selle eest, et oled end süüdistanud. Olgu alati rahu sinu südames ja jaga oma armastust ja valgust oma lähedastega.

Sa püüad pidevalt luua endale turvalist kapslit nii enda ümber kui ka oma füüsilisse reaalsusesse. Kuid iga kord, mil kaitsed end millegi eest või üritad kivisse raiuda oma elu, suhteid või tööalaseid tegemisi, vangistad end iseenda loodud illusiooni ja see sulgeb ka su eluenergia. Armas, kuidas sa saad tunda end kaitsetuna, kui võid alati enda lähedusse kutsuda taevaseid vägesid ja ingleid, kes sind igal sammul toetavad ja aitavad? Kätte on jõudnud aeg, mil on vaja lasta vabaks see seiklushimuline ja julge sina, kes sa tegelikult oled. Kuula oma südame tõelisi soove ja võta ette julgeid samme oma unistuste täitumise suunas. Tea, armas, et edu ei tulene mitte argusest vaid sinu täielikust pühendumisest oma unistuste täideviimisel. Seepärast hoia oma tähelepanu ja mõtted alati sellel, et sa saavutad edu ja naudi seda imelist tunnet, mis on seotud riskide võtmisega, olles julge, vapper ja endas kindel. Ning iga kord, kui sa saavutad edu siis tähista seda- tee pidu iseendas või jaga seda koos teistega, et rõõm võiks mitmekordistuda igal tasandil.

Armas, jää truuks oma südamesoovidele. Sa ei eksi kunagi teelt, kui kõnnid oma südamerajal. Tihti, kui sa arutad oma soove või unistusi teistega, üritavad nad sind kõrvale rebida su tõeliselt rajalt ja panna sind elama nende unistuste järgi. Nende hirmud, emotsioonid ja kogemused hakkavad sind mõjutama ja sa loobud oma unistusest enne, kui see alatagi jõudis. Ära lase ennast mõjutada vaid käitu nii, nagu on parim sulle. Kuula oma sisetunnet, Sa oled vaba- seepärast pühendu oma eesmärkidele ja ütle “ei” kõigele, mis sind takistab ning sa näed kiiresti, kuidas oled tegemas asju, mida sa armastad ning mis panevad su südame rõõmust hõiskama. Hoia oma tähelepanu suurel pildil ja ära takerdu pisiasjadesse. Pea kinni nendest lubadustest, mis sa oled andnud iseendale ja sa märkad imesid sündimas oma silmade all.

Mina olen peaingel Miikael ja need on minu tõed. Tea, et Sinu inglid toetavad sind su teel, Su elu on õnnistatud ja oled alati väga, väga armastatud.

Kanaldas: Jaana Kuus