Sõnum inglitelt 07.12.2014

S1buq21417936416 Nädalasõnumit vahendab peaingel Miikael, kõikvõimas kaitseingel, kes aitab sul täita oma eluülesandeid, ning leida julgust ja kindlust, et oskaksid elus edasi liikuda ja saaksid alati teha vajalikke muutusi oma elus täieliku enesekindlusega.

Armas,  ajal, mil planeedile maa saabub üha rohkem valgust ja kõrgesageduslikku energiat vaevleb suur osa teist südameasjadega- on aeg, mil ebakõlad suhetes toovad kandikul kätte kõik selle, mis sinus endas parandamist vajab. Nii tihti vaatad sa oma probleeme ja süüdistad nendes oma partnerit või teisi inimesi, kes su elus figureerivad.  Kuid ainus viis, kuidas sa saad praegu oma olukorda lahendada on enda sisemaailma korrastamine- see on nagu otsetee oma välise reaalsuse muutmiseks. Alustada on vaja siitsamast- südamest, kõige tähtsamast paigast sinu kehas ja hinges. Sinu südamel on vaja terveneda leinast, üksinduse ja reetmise tunnetest, andestamatuse valust. See kõik nõuab aega ja paljude erinevate valukihtide koorimist endalt, seega ole enda vastu kannatlik ja hea ning kohtle ennast nii, nagu soovid, et teised sind kohtleksid- ole armastav, õrn ja hea.  Ära unusta armas, et loodus on sinu suur abiline selles protsessis- kasuta Emakese Maa väge, puude ja tule energiat oma hüvanguks ja sa koged sügavat rahulolu enda  sees iga kord, kui seda teed. Hinga sügavalt ja tunne kergendust iga kord, kui seda teed. Nii liigud üha enam avardumisse ja tood endasse ja oma ellu rohkem valgust. Sa hakkad jälle nägema, et elu on tegelikult elamist väärt ja näed selgemalt, kui palju armastust su elus tegelikult on.  Sa oled väga armastatud ja sügaval oma südames sa tead seda alati.

Su tööalane elu ja kodune elu kipuvad tihti tasakaalust välja minema kuna see pööris kisub sind pidevalt endasse- töötad üha rohkem ja rohkem, tehes asju, mis sulle tegelikult rõõmu ei tee ja oled ennast sellesse kaotanud, mäletamata millal sa viimati lõid midagi ilusat, kaunist iseendale või oma kallistele lähedastele. Su süda ihkab läbi käte pidevalt ennast teostada, luua ja väljendada ja sinu ülesanne on lõpetada nende asjade edasilükkamine, mida sa tõeliselt oma südames soovid teha. Sa võid öelda, et selleks ei jätku sul aega kuid tea, et kui sa hakkad ütlema “ei” kõigile nendele ebarealistlikele nõudmistele, mida sinult soovitakse teiste inimeste poolt, kes võiksid need asjad ise ära teha mida sina nende eest teed, hakkad sa leidma enda jaoks üha rohkem ja rohkem aega. Nii hakkad teostama oma unistusi ja liigud omaenda rõõmu teel. See on enesearmastus, eneseväärtustamine ja otsetee sinna, kus oled oma südames tõeliselt õnnelik.

Sinus on olemas kõik, et viia ellu oma unistused. Isegi kõige suurema ja võimatuna tunduva unistuse puhul on oluline, et sa teeksid väikseid samme selle suunas, mida sa soovid saavutada- nii liigud vähehaaval oma hirmudest ja kahtlustest läbi. Ükskõiksust ja laiskust enda sees tuleb tunnistada ja ka seda osa endast armastada. Kuid tundes selle ära, saad teadlikumaks iseendast ja saad midagi selle suhte ette võtta. Alati, kui sa teed mingi otsuse, toob see sind välja passiivsest ootamisest ja viivitamisest. Kui sul on vaja vahel oma mugavustsoonist välja astuda, tee seda julgelt ja kindlalt teades, et minnes oma hirmudest läbi avad enda jaoks ukse uutele võimalustele, mis siis su ellu saavad tulla.

Selleks, et võiksid alati olla avatud universumi lõputule tarkusele vaigista oma meel ja anna kõik oma mured, hirmud ja kahtlused üle Looja armastavasse hoolde ja kuulata hetkeks, mida sinu süda praegu kõige enam soovib. Universum toob sinuni kõik, mida sa vajad kui vabaned oma kahtlustest ja sügaval oma hinges usud, et sa seda kõike ka väärid. Pühendu oma südamesoovide täitmisele, usalda ennast, mu armas ja ole enesekindel- nii täidad oma elu imedega.

Mina olen peaingel Miikael ja need on minu tõed.  Sa oled alati väga-väga armastatud ja olgu õnnistatud sinu elutee.

Kanaldas: Jaana Kuus

One thought on “Sõnum inglitelt 07.12.2014”

Comments are closed.