Sõnum inglitelt 21.12.2014

Nädalasõnumi toob teieni peaingel Miikael- võimas kaitseingel, kes juhatab taevaste inglite vägesid ja toob su ellu valgust, rahu ja kindlustunnet.

Armas, tänane talvine pööripäev olgu sulle enesessevaatamiseks, et võiksid uude nädalasse sisenedes kuulata neid imelisi ideid ja mõtteid, mis su sisemusest esile kerkivad ja sulle jumalikku eluteed sillutavad. Sinu hinge särav valgus on üha rohkem ja rohkem õitsele puhkemas ja mida rohkem sa hakkad kasutama oma teadlikkust iseendast ja oma kehast, seda enam sa seda valgust võid kogeda. Mida rohkem valgust sa oma ellu tood, seda rohkem sa muutud selle valguse sarnaseks. Sa võid tajuda end planeetidena ja kogeda end hõljumas tähtede keskel. Sa võid kiirata kõiki vikerkaarevärve ja tajuda valgust igas oma keharakus. Sa oled üks selle kõigega seepärast omad sa samasugust armastavat jõudu.

Armas, loodus on alati siin, sinu kõrval sind aitamas ja toetamas. Paljud teist, on selle ühenduse kaotanud ja vahel isegi ei märka, kui palju head enesetunnet käik loodusesse sulle annab. Luba enda ellu võimalikult tihti looduse energiaid- tuld, mis on taevas päikesena, mis puhastab läbi hõbevioletse leegi, läbi kaminatule või küünlatule sinu kodus. Luba endale õhku, mis puhub kõikidest ilmakaartest ja paneb ka taevas pilved liikuma ja mis puhastab su olemuse, kui sa sügavalt sisse-välja hingad. Kutsu oma ellu vett, mis vihmana, jõgede ja meredena su elu puhastab ja läbi oma voolavuse lubab ka sinul olla voolavam ning eluga kergemini kaasa minna ja kui sa seda jood, peseb see puhtaks su sisemuse; kutsu maaenergiat, mis liiva, mulla, kivide ja kaljudena meie elus on ning Emakese maa puhast energiat, mis ujutaks su elu armastuse ja küllusega, kõigega mida sa vajad. Kõik see on sind toetamas siinsamas, sinu ümber ja sa võid põimida kõik selle, mis looduses toimib läbi täiusliku kooskõla kokku oma eluga ja toimida seeläbi ka ise olles kooskõlas jumaliku harmooniaga ja looduse väega.

Sa võid valida enda jaoks sellel maisel teekonnal rahu, rõõmu ja armastuse tee, kus su kogemusi sillutavad positiivsed kogemused ja nauding kõigest mida sa teed. Oma mõtetega lood sa oma reaalsuse ja tagajärjed tulevad praegu väga kiiresti. Ma näen, et paljud teist vaevlevad ikka veel kannatustes ja valus, kuna on valinud selle teise tee, kus iga maist kogemust sillutab negatiivsus, millele keskendumine toob kaasa energiate blokeerumise ja füüsilise keha haigestumise. On aeg hakata tõsiselt mõtlema sellest, mida sa lood oma ellu. On aeg lõpetada elamine minevikus ja õppida märkama ning vajadusel muutma oma mõttemustreid. See kõik on ainult sinu ja sinu teha. Ja teadlikuks saamine on sinu võti kõige heani, mida sa oma ellu ootad.

Võta üks hetk, et mõelda kõigile nendele lähedastele inimestele, kes on sinu ümber- nii eraelus kui ka tööalaselt. Keegi neist pole seal juhuslikult, kõigel on mingi põhjus.  Armas, vahest sa mõtled, et sinu vastu ollakse ebaõiglane või tahtlikult paha kuid see pole nii. Sa koged seda, mida su sisemaailm sulle peegeldab läbi teiste inimeste.  Kõik need negatiivsed tunded, mis on sinu sees aktiveeruvad, kui puutud nende inimestega mingil moel kokku. Keegi pole tahtlikult halb kuid su enda sees olev energia kutsub su ellu neid kogemusi mida koged. Hakka ütlema aitäh nende kogemuste eest, mis su ellu läbi teiste tulevad ja hakka nende tunnetega tegelema. Ehk räägivad nad sulle lapsepõlves suhetes oma vanematega läbielatud kogemustest, võibolla millestki mida sa pole oma varasemates  suhetes teiste inimestega andeks andnud ja siiani enda sees kannad. Kui puhastad oma sisemuse nendest negatiivsetest tunnetest ja saad oma emotsioonid kontrolli alla, hakkad nägema millist imelist rolli su elus mängivad need armstavad hinged, kes sind ümbritsevad.  Kui palju nad tegelikult sind aitavad ja toetavad ning igal sammul suunavad.  Sa võid olla harjunud läbi elu lihtsalt põgenema ja endale uut elu looma kuid kui sinus midagi ei muutu tuleb uus eluetapp nagu kordusfilm eelnevale-  seega lõpeta põgenemine ja kasuta neid võimalusi, mida teised sulle näitavad ja võta vastu armastus, toetus ja tänulikkus oma ellu. Sa väärid seda kõike ja see on otse sinu ees.

Soovin sulle imelist rahuaega sulle oma armastavate lähedaste keskel, rõõmutoovaid ja õnnelikke hetki ning tasakaalu kõige ümbritsevaga.

Mina olen peaingel Miikael ja need on minu tõed. Su inglid ümbritsevad, kaitsevad ja toetavad sind alati, kui sa seda vajad. Sa oled väga armastatud. Ole sa õnnistatud jumaliku valguse ja armastusega.

Kanaldas: Jaana Kuus

One thought on “Sõnum inglitelt 21.12.2014”

Comments are closed.