Sõnum inglitelt 11.01.2015

hQNo4f1420957487 Armas, sa seisad uue koidiku lävel, mõeldes ja kaheldes julgemata teha ainsamatki sammu. Nii seisad aina paigal ja vastuseis sinus kasvab. Sind on tehtud samast materjalist, nagu on kõik see, mida sa enda ümber täiuslikuna näed. Miks ometi oled otsustanud end kogeda ebatäiuslikuna?

Sinus on olemas jõud, vägi ja oskused, et luua endale just selline elu nagu sa soovid, nii et võiksid kogeda rahu ja tunda seda elu imet, mida oled siia maa peale kogema tulnud. Sul pole vaja ennast väiksemaks teha, kui sa tegelikult oled. Mida enam sa suhtud oma plaanidesse ja unistustesse positiivsemalt ja usud, et oled selle vääriline, seda enesekindlamalt sa oma teel edasi liigud. Usalda, et sa oled õigel teel, jaga oma unistus sellisteks osadeks, mille suhtes sa usud, et oled võimeline neid teostama ja asu tegutsema. Tea, et kõikide sinu sellel teel tekkivate vajaduste eest hoolitsetakse nii nüüd kui ka tulevikus. Saa väärid taeva kingitusi- ava end võimalustele ja võta need vastu.

Tunnista endale, et oled väsinud elamast minevikus. Aeg on paljud sinu haavad juba parandanud, nüüd on sul aeg see koorem endast lõplikult lahti lasta. See, mida oled kogenud valuna, mis on tehtud sulle teiste poolt on tegelikult valu, mille oled teinud iseenda sees. Küsi endalt, mis on olnud selle olukorraga seotud õppetund sulle ja sa saad vastuse. Kergenda ennast, lase sel koormal minna ja puhasta oma süda läbi andestamise iseendale- see annab sulle vabadusetunde, millele järgnevad uued võimalused, rõõm ja õnnetunne.

Praegu, mil loodus on väljendamas oma õrnust ja pehmust läbi maha sadava lume, on aeg tugevdada ja kontakti saada ka oma naiseliku väega. Sisemine naispool on see, mille läbi saad juhatust läbi oma intuitsiooni. Et tasakaalustada enda mees-ja naisaspekti, ole vastuvõtlikum ja voolavam ja pehmem- on need siis elusituatsioonid või suhted sinu elus. Meestele tähendab see ka oma meesenergia tasakaalustamist läbi naiste. Saa teadlikuks oma väest ja lõpeta selle ilu peitmine, mis on su sees. Tunne oma kehas ennast hästi ja ära varja oma ilu- too see päevavalgele ja lase endal särada selle jumaliku olendina, kes sa tegelikult oled.

Sa oled viimastel aegadel endast palju andnud, oled ennast ületanud kuid oled liiga palju välises maailmas tegutsenud ja läbi selle ennast unarusse jätnud. On tulnud aeg, et pööraksid nüüdsest rohkem tähelepanu iseendale. Kanna hoolt oma keha eest, sest puhtus sinu kehas annab selguse ka sinu meeltes. See tähendab, et anna endale rohkem und, puhasta oma keha mürkainetest ja tee harjutusi, mis paneksid su keha painduma ja liigesed liikuma. Lase puhtal veel oma kehast ära pesta kurbus, valu, kannatused ja haigusnähud.

Kanna oma isiklike vajaduste eest sama hästi hoolt, nagu oled harjunud hoolt kandma teiste vajaduste eest. Selleks, et võiksid igas oma eluhetkes kogeda rahu, küllust ja selgust ning tunda ennast energiast pakatavana on vaja pidevalt enda ja oma keha eest hoolt kanda ja sina oled ainuke, kes seda enda eest teha saab. Kui sulle tundub, et sul puuduvad selleks aeg või võimalused, siis vaata oma eelistused üle ja tee uued valikud, lähtudes sellest, mis on parim sulle, lähtu iseenda tervisest ja heaolust.

Mina olen peaingel Miikael ja need on minu tõed. Sa oled väga armastatud ja olgu jumaliku valguse ja armastusega õnnistatud sinu päevad.

Kanaldas: Jaana Kuus

Olen just seda köike omaalgatuslikult toimetamas-seega olen kooskölas inglitega ja öigel teel. Suur tänu!