Sõnum inglitelt 18.01.2015

10917360_859721664072133_8361596690184574264_n Armas, kui sa praegu vaatad kõike seda, mis sinu ümber toimub siis see pole sulle määratud karistus ega ka mitte autasu vaid see kõik on tõene peegeldus sulle sinust endast, sinu uskumuste, mõtete ja tunnete kogusumma. Kui su elus on asju, mis sulle meelehärmi valmistavad ja sa neid täie tähelepanuga vaatad, siis tunned ära selle, mis on mingid protsessid sinu elus algatanud. Siin peitub sinu võimalus õppida ja viia läbi muutus, mis kajastaks seda, mida sa tegelikult soovid.  Kui sa loobud negatiivse energia väljasaatmisest ja keskendud positiivsele, tõmbad sa oma ellu inimesi ja abi, mida sa vajad, et oma teel edasi liikuda.

Kõik suhted su elus meestega on väga suures osas mõjutatud nendest suhetest, mis sul oma varasema elu jooksul on olnud kas siis oma isa, eelmise partneri, venna või pojaga. Kuid eriti suurt rolli mängib siin suhe isaga, sest kõik ülejäänu on olnud vaid katse ebakõlasid isaga tervendada. Universum on saatnud sulle peegli, et sa endasse vaataksid. Kõik see vana viha, mida nendes situatsioonides oled kogenud, kandub üle kogu meessoole ja kujundab sinu sisemaailma tänases päevas. Aeg on need haavad parandada ja vabastada endast kogu see mürgine  energia, mis kannab endaga kaasas süütunnet, viha. Kui lased sellel minna, sulab su süda taas ja oled võimeline vastu võtma ja jagama armastust.

Iga kord, kui sa tunned, et su elu on pingeline siis püüa näha enda rolli nende pingete tekkimises. Tihtipeale see pinge, mille all keha valust kokku tahab variseda, on loodud sinu enda poolt kuna sa ei lepi mingi olukorraga oma elus sellisena nagu see on ja tunned hirmu tuleviku ees suutmata midagi muuta. Armas, millal sa küll õppisid enda vastu karm olema ja kõiki neid kannatustekoormaid oma turjal kandma? Ning kui sa seda kanda ei suuda laskud enese süüdistamisse ja kaotad kontakti iseendaga. Saad enesega kontakti tagasi siis, kui sa oled valmis tunnistama endale tõde ja liikuma edasi. Seejärel tunned taas sügavat armastusetunnet iseenda vastu ja pehmust oma südames, sest ei pea enam endast üle astuma ja olema olukorras, mis on sinu jaoks oma olemuselt vastumeelne ja sulle pidevalt kannatusi loob. Isegi kui kellegi teise jaoks see hetkeolukord täiuslik, ei pea sa mõtlema teistele vaid iseendale, sest ka kõik ülejäänud kes sellega on seotud mõtlevad vaid iseendale.  Lase meelehärmil, hirmudel ja takistustel lahustuda armastuses ja liigu edasi.

Kui sa teed endas otsuse, et nii asjad enam jätkuda ei saa, algab muutusteprotsess ka sinus endas ning need vanad, ennasthävitavad mõttemustrid varisevad tasapisi põrmuks. Sul on vaja sealjuures ise palju tööd teha, jälgides oma mõtteid ja tundeid teatud ajavahemiku jooksul ning neid positiivsemaks muuta. Tea, et sa oled igas ajahetkes endast andnud vaid parima. Meenuta seda iga kord, kui tahad enda vastu karm olla ja tunne tänulikkust iseenda tarkuse ja tõdede eest. Tea, armas, et Universumi lõputu toetus saab alati olema sinuga igal sammul, sest Looja tahe on rahu ja tingimusteta armastus.

Sel hetkel, kui sa otsustad välja astuda oma minevikust ja teed selle vangikongi ukse lahti, mille taga sa oma minevikumälestusi, pettumusi ja hirme kinni hoiad, hakkavad asjad muutuma. Ükshaaval võid kõik sa oma minevikutunded vabaks lasta, paludes igalt pähe tulevalt mõttelt, tundelt vabandust, et pole osanud seda varem teha. Ning kui sa seejärel üritad näha käesolevat hetke, võid tunda, et elu on imeline. Kõik võngub koos sinuga kaasa imelises harmoonias ja tasakaalus kui vaid usaldad elu ja usud imedesse! Nii saavad kõik su plaanid ja unistused täituda ületades kõik su ootused. Mida enesekindlamaks sa ise saad, seda julgemalt edasi liigud. Täitku inspiratsioon alati su mõtteid, et su rada tulevikku oleks alati palistatud külluse ja iluga.

Mina olen peaingel Miikael ja need on minu tõed. Sa oled väga-väga armastatud ja olgu Jumaliku tarkusega õnnistatud sinu iga päev.

Kanaldas: Jaana Kuus

7 thoughts on “Sõnum inglitelt 18.01.2015”

    1. Iga kord, kui ma loen neid sõnumeid on need täpselt nagu minu elust.
      Sain jälle palju toetust. Tänan!

  1. Lugesin samal päeval nädalasõnumi inglitelt, kui see ilmus.(19.01-25.01.2015) Ilmselt sõnum ei jõudnud minuni siis, sest täna tuli tahtmine sõnum uuesti läbi lugeda. See sõnum oleks nagu mulle ainuisikuliselt saadetud. Mul oli juba pisikese tüdrukuna isaga probleeme ja probleemid olid kuni täisikka välja. Olukord veidi paranes, kui abiellusin ja kodust lahkusin. Isa oli alkohoolik. Ema jättis mind isa juurde, kui olin 8. aastane. Isa ei jätnud joomist, vaid minu elu muutus hullemaks. Lastekodusse minekust päästis mind vanatädi, kes oli kogu meie pere probleemidega kursis. Nüüd sõnumit lugedes saan aru, et olen alateadlikult isa vastu hirmu ja viha tundnud. Tema elupäevade lõpus ei olnud meil arusaamatusi ja külla ma olin unustanud kõik ebameeldivused. Aga kõik on sügavas hingesopis peidus. Nüüd tean, et mu esimene mees suri alkohimürgitusse ja teine meeski liialdas aastaid tagasi alkoholiga. See on mu hirmude peegeldus meestest. Aitäh inglitele ja Sulle Jaana Kruus, et aitate mul saada hirmudest ja vanadest mustritest lahti. Püüan anda endast parima ja olla õnnelik ning tunda end armastatuna. TÄNAN!

Comments are closed.