Sõnum inglitelt 15.03.2015

1422608_970263579675037_6712312086348095473_n Armas, sinu hinge valgus on pürgimas nagu päikesekiirt otsiv seeme valguse poole. Luba endal see üles leida ja saada üleni selleks valguseks. Oled liiga kauaks jäänud kinni ühisteadvusesse, mis hoiab sind hirmudes ja paneb su ümber neid raskeid seinu, see kõik ei lase sul olla see, kes sa päriselt oled.

Liiga tihti võrdled ennast ja oma elu teiste omaga ja sellega mida pakub sulle meedia. See kõik on illusioon, nii on ka illusioon see, et sul on millestki puudu. Mõtle hetkeks, kui palju head sa endas kannad ja kui palju head on su ümber. Näed, armas- pole mingit põhjust end süüdi tunda, et pole saavutanud seda, mis on teistel. Sa oled saavutanud isegi enamat ja kui sa püüad seda näha, siis sa ka näed seda.

Sa tunned nii tihti, armas, et pead vastama teiste ootustele, tahad, et teistel oleks hea, kuid jätad iseenda kõige varju ja kaotad end. Oled unustanud, kuidas näha ennast, kuidas kuulda ennast, kuidas tajuda ennast. Kunagi pole liiga hilja ennast taas kokku koguda ja taas üles leida.

Kõik on tegelikult väga lihtne. Kõik algab teadmisest, et Sa oled äärmiselt tundlik olend ja sul on vaja ennast õppida kohtlema vastavalt. See tähendab, et kõigepealt on sul vaja lasta minna kõikidel nendel kaitsekihtidel, mis sa oled enda ümber ehitanud, et kaitsta end valu eest, mida oled kogenud minevikus. Need kaitsekihid blokeerivad sinu psüühikat ja takistavad su teadlikkusel avardumist, samuti ei lase need sinuni jõuda kõigel sellel piiritul armastusel ja küllusel, mida Universum läbi armastava Looja sinuni saadab. Vajad seda kaitset, sest pole suutnud andestada. Andesta endale, andesta minevikule, andesta elule, andesta kõigile, kes sulle eales on haiget teinud. Kui oled andestanud, oled vaba igasugusest valust, su hing on harmoonias ja sul pole vaja end enam kaitsta sest minevikuvalu kaob sinust igaveseks.

Hoia ennast suurte rahvahulkade eest ja kaitse oma keha mürkainete, vägivalla ning müra eest. Puhtus sinu kehas tähendab puhtust sinu meeltes ja sinu elus. Mediteeri, puhasta oma keha ja säti oma sisemaailm korda, justnagu sa sätid korda oma asju- iga asi omale kohale ja viska ebavajalik endast välja. Otsi toetust läbi looduse, taimede, loodusjõudude ja lõhnade. Pane kõik enda kasuks tööle sind aitama ja toetama. Kui sa tunned, et oled justkui puntras ja ei leia oma niidiotsa üles, siis palu abi inimestelt, kes on kanaliks Allika valgusele. Liiga kaua oled elanud uskumusega, et abi palumine on nõrkadele. Vastupidi, see on tugevuse märk. Ainult tugevad julgevad tunnistada, et vajavad abi ja julgevad seda ka küsida.

Ma kutsun sind üles pöörama oma tähelepanu sellele, mis on sinu elus tõeliselt tähtis. Su elus on asju, loomisprotsesse, mis on sulle väga tähtsad, kuid oled need ometi lükanud teisejärguliseks, kuna sul on nappinud aega, energiat, motivatsiooni. Kõik teised oma soovide ja nõudmistega käivad sulle peale nii, et oled pidanud jätma selle, mis sulle energiat tegelikult annaks ja su ellu rõõmu ja rahulolu tooks tahaplaanile. Too oma keskendatus iseendale tagasi ja ütle “ei” kõigele, mis sind su teelt kõrvale soovib tõmmata. Sul jagub aega tegelikult kõigeks, ka teiste jaoks, lihtsalt küsimus on prioriteetides. Enda järjekorra etteotsa toomine võib nõuda sinult esialgu ehk varem tõusmist või hiljem magama minemist, aga mida rohkem sa saad pühendada aega oma asjade tegemisele, tunneb ka sinu hing, et on armastatud ja hoolitsetud ning rõõm ja rahulolu sinus aina kasvab. Aeg, mida sa investeerid iseendasse on kõige paremini kulutatud aeg ja su lähedased rõõmustavad koos sinuga, sest näevad sind peagi rõõmsa ja õnnelikuna.

Mina olen peaingel Miikael ja need on minu tõed. Sa oled väga armastatud, kaitstud ja toetatud kõiges mida sa teed. Ole sa õnnistatud.

Kanaldas: Jaana Kuus

12 thoughts on “Sõnum inglitelt 15.03.2015”

Comments are closed.