Sõnum inglitelt 05.04.2015

AAM-500x365Armas, sa imestad tihti, miks sul ei õnnestu elada oma elu koos oma armastatud lähedastega sulle rahuldustpakkuval moel- nii, et võiksid olla lihtsalt õnnelik ja tunda end armastatuna. Ma annan sulle ühe vihje: sul on vaja ise olla see, kellena sa soovid näha teisi enda lähedal ja olla see igas väiksemaski detailis. Kõik, millest sa puudust tunned on sulle märgiks sellest, millega sa enda puhul tegeleda võiksid. Kui oled ise sõltuvuste, laiskuse või ebakindluse küüsis, siis jätkavad seda mustrit ka sinu lähedased su ümber ja kõik toetavad üksteise puudusi omal moel. Kui sul on raske olla aus iseendaga, ei ole ka teised sinuga ausad. Kui sinu ülim eesmärk on aga enda vaimne areng, elu tingimusteta armastuses ja isiklik vabadus ja ületad sel teel ka oma hirmud, takistused, ebapuhtused endas ning lased ebavajalikul energial endast minna, toimub puhastus paljudel elutasanditel ja seda kajastavad koheselt ka sinu lähedased, asudes sellega kaasa liikuma. Asjad hakkavad su elus ümber reastuma just nii, nagu muutud sina. Nii võib paremaks muutuda nii mitte ainult sinu elu kui ka sinu lähedaste elu. Mu armas, see kõik võib võtta aega, see on pikk protsess, teekond- kuid olles kannatlik, näed peagi ka ise, kuidas see su elus toimima hakkab. Sa ei pea otsima pidevalt uusi inimesi enda ümber, et kogeda samu vanu asju üha uuesti ja uuesti. Lahendus on siinsamas ja saad alustada vanade, sind enam mitte teenivate mustrite lõhkumist ja täiesti uue reaalsuse ehitamist siin ja praegu, iseendast. Sa võid kogeda lõputut ja piiritut armastust, lähedust ja soojust kõigi nende inimestega, kes on praegu su lähedal. Kui miski ei muutu olenemata sellest, et sina muutud, siis vähemalt tea, et oled endast andnud kõik ja saad siis eluga edasi liikuda täiesti rahuliku südamega, teades, et oled teinud parima valiku sulle endale.

Sa oled nii tihti keskendunud sellele, et teised ei anna sulle piisavalt seda, mida oma elus vajad. Ma palun sind armas, et sa pööraksid tähelepanu sellele, kui hea vastuvõtja sa tegelikult oled ja kas sa lased sellel, mida sulle antakse endale lähedale tulla. Iga kord, kui sa tunned süütunnet paludes kellelgi end aidata või võttes vastu kingitusi, väikesi heategusid blokeerib see mürgine tunne energiavoolu sinu südames. Kuid vastuvõtmine on täpselt niisama loomulik ja rahuldustpakkuv, kui andmine. Sa võid nüüd kõigil nendel negatiivsetel, ühiskonnast välja kasvanud vastuvõtmisega seotud uskumustel, mida lapsest saati oled õppinud oma vanematelt ja teistelt inimestelt, lihtsalt minna lasta. Mida vastuvõtlikum sa oled, seda paremini kuuled meid, ingleid ja Universumi tarkust enda kõrvus helisemas ja sul on ka endal teistele nii palju anda. Märka iga päev neid kümneid tuhandeid kingitusi, mida elu sulle pakub- nii palju on tänulikkust, südamlikkust ja armastust täis hetki. Kui sa ikka veel arvad, et jääd vastu võttes kellelegi võlgu- siis tea, et isegi kui sa lihtsalt tänad seda inimest, kes sulle midagi andis- hoiad sa Jumaliku Külluse voo enda elus avatuna, tugevdad seda jätkuvalt ja täidad sellega oma külluse panka.

Looduses ei salli miski paigalseisu. Sinu püsivus ja järjekindel tegutsemine aitab unistustel su elus vormi ja kuju võtta. Anna kõik oma ebakindlused üle inglitele ja jätka liikumist selles suunas, mida soovid saavutada. Kui vaja, jaga oma suurem eesmärk väiksemateks osadeks, ükshaaval on lihtsam asju ellu viia ja ka sinu enesekindlus kasvab oma unistusi ellu viies järk-järgult üha enam ja enam. Katsu säilitada positiivset mõtteviisi ja ära heida meelt siis, kui tuleb mõni tagasilöök- asjad ebaõnnestuvad vahel siis, kui oled liialt palju kahelnud ja ebaõnnestumise ees hirmu tundnud.  Kui oled need negatiivsed vaatenurgad ära muutnud, lood juba täiesti uut reaalsust. Näe oma vaimusilmas, kuidas see, mida sa nii väga oma ellu ootad, on juba täitunud ja ole selle eest kogu südamest tänulik. Ma kinnitan sulle, et see tasub ennast ära ja sa näed peagi oma mõtete vilju valmimas.

Mina olen peaingel Miikael ja need on minu tõed. Sa oled täielikult hoitud ja väga-väga armastatud. Ole sa õnnistatud.

Kanaldas: Jaana Kuus