Sõnum inglitelt 13.04.2015

9eb78e9cc40b6484699fd17c0c68651fArmas, on kätte jõudnud uus ajastu ja oled seda ilmselt märganud juba ka ise. Need vanad mõttemallid ja uskumussüsteemid, millega oled enamuse oma elu harjunud ei toimi ja sinu enda mõtete mõju on bumerangina hävitamas sind ja su elu, kui lased sellel juhtuda. Kui koged ebaõnne, mõtled tihti: “Miks see küll minuga juhtub, miks minu elus on vaid ebaõnn?” Mõnikord armastatakse panna sellele isegi nimesid nagu halb karma või needus. Kuid ebaõnn su elus pole sellepärast, et sulle oleks antud vähem kui teistele, Jumal on sind luues andnud sulle kõik selle hea, mis teistelegi.

Erinevus tuleneb aga sellest, et oled juba oma lapsepõlves valinud elamise negatiivse, konfliktse reaalsuse läbi, mis põhineb hirmul, valedel. Seepärast näed oma igapäevaelus samuti kõike seda, mis su reaalsust kinnitab ning lood oma mõtetega seda, mida sa oma elus kohtad. Kui sinuga juhtub midagi halba, siis küsi endalt: “Kuidas ma selle lõin?” ja tee uued valikud ning rakenda uusi, positiivseid mõtteid lähtudes oma südamest ja armastusest. Pea alati meeles, et sinu süda ei räägi kunagi negatiivsel toonil. Seepärast tee oma süda pehmemaks ja lihtsalt kuula, mis tal sulle öelda on. Ebaõnne jada su elus katkeb koheselt, kui sa oma mõtetega hakkad looma seda positiivset reaalsust, mida sa tegelikult endale soovid. See võib võtta aega, kuid vaid praktiseerides võid saada meistriks.

Sa oled nii keskendunud sellele, kui vähe või palju teised sind armastavad ja tunned endas tihti negatiivseid tundeid seetõttu, et su armastatud lähedased sinu silmade läbi sind piisavalt ei armasta. Seepärast oled püüdnud pidevalt muuta oma välist maailma, lõhkudes ja lammutades oma suhteid, et siis jälle uuesti ja uuesti sama mustrit korrata. Sul on vaja lähemalt uurida iseennast- miks ometi tunned kõiki neid tundeid mis ei lase sul aktsepteerida ja armastada iseennast ja teistelt armastust vastu võtta sellisena nagu see on. Ehk oled sa kogenud oma elu jooksul hülgamist, reetmist, ebaõiglust või vägivalda, mis on nendele tunnetele reageerimine sinu südamesse jätnud. Lõpeta sellele küsimusele vastuse otsimine välisest reaalsusest, sest tõeline vastus on juba sinu sees olemas. Isegi kui see nõuab sinult tuttavaks saamist iga oma keha rakuga ja enda armastama õppimist oled vastusele lähemal ja leiad selle kiiremini, kui raisates terve oma maise elu selle peale, et seda väljastpoolt otsida.

Tõde on see, et sa oled väga armastatud, sest armastus sinu vastu on see, mis hoiab sinu lähedasi sinu kõrval. Kui sa tõeliselt oled andestanud oma südames kõik selle, mis ei lase sul olla usaldav, armastav ja tänulik siis oled võimeline nägema ka armastust, mis on su elus olemas. Sul pole vaja otsida midagi, mis sul juba on vaid see olemasolev lihtsalt vastu võtta, õppides nägema kõiges ja kõigis ainult head.

Rohkem kui kunagi varem annavad sinu mõtted ebakõladest märku ka sinu füüsilisel tasandil, tervislikus seisundis. Seepärast kui tunned oma kehas valu või arvad end haige olevat, siis oled tõenäoliselt liiga kaua aega viibinud vaid siseruumides, umbses keskkonnas, mis on täis mõtteprahti ja emotsioone ja see on nõrgestanud sinu immuunsussüsteemi ja ka vaimselt nõrgaks teinud. Kui sa viibid värskes õhus, saab su keha puhtast energiast täidetud ning hakkab seeläbi taastuma ja sa saad tugevamaks nii vaimselt kui füüsiliselt. Sinu keha loomulik seisund on olla rõõm, rahulolu ja nauding ning iga su keharakk on võimeline samasugust energiat kajastama. Seepärast lõpeta keskendumine oma valule ja haigustele ja astu parem uksest välja, et end armastusega täita. See tasub ennast ära, ma luban seda sulle.

Universum saadab sulle praegu tohutul hulgal uusi ideid, mis saavad sinu elus manifesteeruda armastuse, külluse ja ilu näol. Lõpeta ometi see keskendumine minevikule ja võta need uued, inspiratsiooni täis ideed vastu ning vii need ellu. Nii leiad peagi, et elu on imeline, su elu on üks imede ja õnne rada ning elamine siin planeedil maa on nauding, mida oled tulnud kogema.

Sa oled väga armastatud.

Mina olen peaingel Miikael ja need on minu tõed. Ole sa õnnistatud.

Kanaldas: Jaana Kuus