Sõnum inglitelt 17.05.2015

xGeGdk1431798117Mu armas, ma näen, et su elu on hetkel pisut tasakaalust väljas ja ma kutsun sind üles pöörama suuremat tähelepanu selles tasakaalu loomisele. Oled teinud viimasel ajal selliseid valikuid, mis on pannud sind liigselt keskenduma asjadele, mis võtavad palju sinu energiat, kuid milles puudub loomisrõõm- seetõttu on jäänud liiga vähe aega ja tähelepanu sulle endale- et võiksid sellest kõigest puhata, taastuda ja ennast kokku koguda.

Nüüd on aeg need valikud ümber vaadata ja pöörata taas tähelepanu sellele, mis rõõmustaks su hinge, parandaks su heaolu ja tervislikku seisundit ja tooks su südamesse rahu tagasi. Kui sa hoiad pinget millegi peal ja püüad kogu hingest lahendust välja mõelda, siis asjad lihtsalt ei saa kuhugipoole liikuda- ei edasi ega ka tagasi. Kui aga lõdvestud, lased lahti ja usaldad, saab juhtuda see, mis ületab su ootused ja on igal juhul parim sulle. Emake maa kutsub sind praegu endale lähemale tema armastusest osa saama ja aeg on oma vastupanu lõpetada- mine veekogude lähedusse ja tunnetama seda tingimusteta armastust ja vaba voolavust, lase sel enda omaks saada ning hinge kosutada, et puhtamalt ja selgemalt edasi minna.

Usalda oma murede ja probleemide lahendamine oma Kõrgema mina hoolde ja lase lihtsalt lahti. Sinu sisemine tarkus teab kõiki vastuseid, kõiki sinu unistusi ja soove. Kõik need korrad, kui sa oma sisemist tarkust oled kõrvale heitnud ja seda mittemillegiks või lihtsalt tobedateks mõteteks oled pidanud on see aeglustanud ainult sinu soovide täitumist. Usalda oma sisemist tarkust ja võta ette samme, mis suunavad sind muutustesse, asjade arenemisse. Need sammud võivad sulle tunduda liiga väikesed, kuid kogu see protsess saab sinu jaoks olema põnev- kui teed ühe asja ära, järgneb sellele uus signaal ja teadmine järgmisest sammust. Nii ei pea sa üldse üritama lahendust välja mõelda vaid lihtsalt vaikselt ja kannatlikult kuulama, sest sinu jaoks parim lahendus on su su sees juba praegu olemas. Tea, et Sa oled praegu väga toetatud ja hoitud, et võiksid vajalikud korrektuurid oma elus teha ja edasi liikuda sellest hetkest, kust sa hetkel end leiad.

Mu armas, ma näen kui palju vaevusi tekitab sulle endaga mineviku kaasaskandmine. Kõik need seosed ja mälestused hoiavad sind samade, üha korduvate olukordade ringis ja tekitavad tunnet, “kaua veel neid ebameeldivusi pean taluma”. Nii oled justkui oma mineviku vangis, kuid sa võid igal hetkel sellest ringist välja astuda ja asuda sellest koormast end vabastama. Kui sa vabastad oma mineviku, siis muudad sellega koheselt ka oma tulevikku. Võid täie enesekindlusega loota Looja armastavale toele ja inglite abile. Enese puhastamine ja puhtana hoidmine olgu sulle läbi elu prioriteediks, sest mida enam sa vabaned minevikukogemustest ja seosetest, seda enam võid nautida muutusi ja elu iga hetke selle täiuses ja ilus. Siis võid nautida ja lihtsalt olla õnnelik, et pole enam vajadust nii palju võidelda ja enda väärtuslikku elujõudu ja energiat kulutada.

Sa teed ennast tihti väiksemaks kui sa tegelikult oled kuulates teiste inimeste arvamusi või hinnanguid enda kohta. Oled jäänud neid valesid uskuma ja seeläbi loonud endast pildi iseendale, mis ei lase sul tunnetada oma hinge võimsust ja suurust. Sa oled sama suur ja kaunis hing, nagu kõik teisedki keda sa salamisi hindad ja väärtustad ning kellele alt üles oled harjunud vaatama. Looja jaoks olete kõik võrdsed, kõigile on antud sama mõõdupuuga. Ära seda kunagi unusta ja võta vastu Looja kingitused, sest tema armastab sind kogu südamest ja soovib sulle alati vaid parimat.

Mina olen peaingel Miikael ja need on minu tõed. Sa oled väga armastatud ja minu miljardid Sinise leegi inglid on sind alati aitamas ja toetamas sinu teel. Ole sa õnnistatud.

Kanaldas: Jaana Kuus

14 thoughts on “Sõnum inglitelt 17.05.2015”

Comments are closed.