Kui naine õitseb, õitseb kõik tema ümber

11390160_1013066715400155_160270603931812047_nKui naine on harmoonias iseendaga ja kontaktis oma naiseliku väega, siis teda ümbritsevad alati lilled- mis oma kauniste värvide ja lõhnaga tema naiselikku energiat veelgi rohkem võimendavad ja naise ilu veelgi rohkem esile tõstavad. Lilled siis täiesti sundimatult, justkui võluväel leiavad tee tema juurde- ta armastab ennast ja tõmbab neid ligi nagu magnetiga.

Kui naine õitseb, õitseb kõik tema ümber. Väline maailm peegeldab niimoodi naisele seda, mida ta arvab iseendast, kui palju ta endast lugu peab ja ennast armastab.

Armas naine, armasta ja võta ennast vastu sellisena nagu sa oled, lubades endale aeg-ajalt ka teha vigu ja tunnistada eksimusi. Lõpeta muretsemine asjade pärast, mida sa ei saa muuta, tee ennast hoopis ilusaks ja nuusuta parem lilleõit ning hinga selle lõhna oma südamesse.

Märka oma väge, unikaalsust ja erilisust- kui sina seda näed, näevad ka teised. Luba endal särada…sa oled jumalanna!

Jaana Kuus