Mis on sinu eriline kingitus sellele maailmale?

WbKzq01435249245Kui tihti sa teed oma elus midagi selle pärast, et soovid järele teha seda, mida teised teevad? Sa vaatad nende tegevusi ja loomingut ning püüad seda järele matkida, kuid tunned ikka ja jälle, et sinu sisemus jääb tühjaks- sa viskad mingil hetkel alustatu kõrvale sest see ei tööta ja sa ei saa aru miks.

See on nii, sest iga kord kui sa püüad teha midagi teiste järgi, ei kasuta sa oma sisemist juhatust, oma loovenergiat ja hinge, selle eripära ja võimalikku potensiaali. Kõik jääb justkui poolikuks- sa lihtsalt jäljendad teiste tehtut ja see annab sulle vaid natukene energiat sellest, mis oleks võimalik samas jättes su hinge tühjaks.

Proovi, mis tunne oleks teha kordki midagi oma hinge ja südamega. Päris ise, sellepärast, et sina soovid nii. Kuula, mida sinu hing soovib väljendada ja luua? Võibolla soovib ta enne laulda või tantsida, et selgusele jõuda ning vabaks saada sellest, mis sul seda näha ei lase- siis tee seda ja kuula uuesti oma hinge. Mis on sinu hinge eriline väljendus? Mis on sinu eriline kingitus selle maailma jaoks, mida oled tulnud siia jagama läbi enda? See võib vabalt olla miski, milles sa oled juba suurepärane, kuid oled ennast võrrelnud teistega ja hinnanud ennast ebatäiuslikuks. Tihtipeale on just lähedased need, kelle hinnangud ja kriitika on lapsepõlves või minevikus loomingulisusele kõige valusamalt mõjunud ja pannud sind seetõttu ennast sulgema.

Sul on vaja endale meelde tuletada kõik see, milles oled sa kunagi olnud väga hea. Kui sa leiad oma erilise “ande” endast üles, võid teha asju iseenda “moodi” ja see paistab kõigist sinu tegevustest välja- need saavad täiesti oma näo ja omanäolisus on see, mis eristab sind ülejäänud hallist massist, kus kõik üritavad olla üksteise sarnased. Vaata see kõik üle ja anna endale uus võimalus- sa pole mitte ainult nii hea kui sa olid kunagi, vaid sa oled veel parem.

Tee kõike mida teed- ainult iseenda pärast. Just nii, nagu sulle tundub õige ja vajalik. Just nii, nagu sinu jaoks on täiuslik. Sa õpid ennast iga päevaga paremini kuulama ja usaldama ja sa ei pea enda väärtuslikku eluenergiat enam alla suruma. Kui sa lubad endal luua iga päev, iga hetk midagi, erilist ja kordumatut ja ilusat- paitab see su hinge sa see on eriline tunne, mis annab sulle jõudu ja energiat edasiliikumiseks. Sa võid olla palju edukam oma tegemistes ja leida oma südamerahu läbi selle, et tood oma unikaalsed kingitused sellesse maailma ja lubad endal olla see, kes sa tegelikult oled.

Luba oma hinge ilu endast välja ja lase sellel õitseda!

Jaana Kuus

One thought on “Mis on sinu eriline kingitus sellele maailmale?”

Comments are closed.