Sõnum inglitelt 14.06.2015

fjXBDB1434265979Mu armas, mingil põhjusel oled sa omaks võtnud suhtumise, et elu on karm, täis valusaid õppetunde ja vaeva. Ma soovin , et sa märkaksid- see Universum siin, milles elad on läbinisti hea. Ja ainus asi, mis sinu teele neid raskeid kive ette veeretab on sinu enda hirmud, mured ja illusioonid. Need teevad su pimedaks ja ei lase sul märgata kõike seda head mis sind ümbritseb- nii täna kui ka igal järgneval päeval. Teenides pimedust ümbritseb sind pimedus- hirmud,  haigused, kannatus. Kui sa valid enda jaoks aga valguse tee, täites oma elu optimismi, lootuse ja usuga, oodates alati vaid parimat- tõused pimedusest kõrgemale. See võimaldab sul asuda teenima nii iseennast kui ka oma perekonda läbi armastuse, tõustes ühtlasi oma hirmudest kõrgemale- sinna, kus sind ootab rahu ja rõõm. Nii tood enda ja ka oma lähedaste ellu aina rohkem rõõmu ja rahulolu igal tasandil. Keskendu sellele, mida sa tõeliselt soovid nii endale kui oma perekonnale ja ma luban sulle, et nii saab ka olema.

Kui palju kordi oma elus oled sa endale öelnud, et sa ei saa hakkama, sinus puuduvad vajalikud oskused ja tarkus, et viia ellu see, millest oled unistanud. Niimoodi ennast vähendades oled kaotanud oma väe ja sulgenud oma loova voolu. Ma palun sul minna mõtetes tagasi lapsepõlve- sinna hetke, kus sa oskasid ja suutsid kõike, mida sa vaid teha tahtsid. Miski ei suutnud sind piduradad ega takistada sest sa tegid asju oma sisemisest  intuitsioonist lähtuvalt, kuulasid oma südame häält, sa kasutasid oma andeid ja ei mõelnud eriti sellele, kas see, mida teed on täiuslik. Kuigi võid kanda endas uskumust, et aega pole võimalik tagasi keerata kinnitan ma sulle, et võid ennast sellisena taas tunda, kui puhastad oma südamesse ja oma vaimse nägemise ette kinni jäänud energiad ning lubad endal olla see, kes sa oled oma olemuses- Jumalik olend, kellele on antud kõik võimed ja oskused selle eluga toime tulla kõige parimal võimalikul moel.  Sul on vaja eelkõige andestada iseendale ja see teeb su vabaks, vabastab su nendest piirangutest ja raamidest, mille oled iseendale seadnud. Tunnistades endale oma Jumalikkust ja kõikvõimsust, lased lahti loova voolu iseenda sees ja võid selle suunata ükskõik millise oma eluvaldkonna edendamiseks. Kogu sinu elu saab sellest mõõtmatult palju kasu.

Iga kord, kui miski sinu elus ei lähe nii, nagu sa soovid, asud sa otsima süüdlast väljastpoolt. Kuid see ei vii sind tegelikult kuhugi ja hoiab sind kinni valus, sest süüdistades teisi ei märka sa pindu omaenda silmas. Mu armas, sa võid igast olukorrast võtta enda jaoks parima ja sinu parim võib olla ka teadmised ja tarkused edaspidi teha enda jaoks paremaid valikuid. Iga sinu eluline olukord on võimalus selle läbi kasvada ja areneda ning olgu sinu valikud alati lähtuvad armastusest, mida tunned iseenda vastu.

Mu armas, sa oled siin planeedil Maa armastuse teel. Märka seda iga päev ja luba endal armastaga iga olendit kellega sa kokku puutud tingimusteta. Kui see tundub sulle raske, siis õpi ja märka, kuidas iga olend suudab sind armastada tingimusteta, märka kuidas ta sulle alati andeks annab su vead mida oled kunagi teinud ja märka seda rõõmu, mida ta tunneb kui sind näeb. Too see tingimusteta armastus üle ka oma igapäevaellu ja oma suhetesse teistega. Elagem rahus, armastuses ja tänutundes- see on kõik, mida sa vajad, et tuua veelgi rohkem armastuse õnnistusi oma ellu.

Mina olen peaingel Miikael ja need on minu tõed. Sa oled väga armastatud ja alati hoitud ja kaitstud. Nii on kaitstud ka sinu lähedased. Ole sa õnnistatud.

Kanaldas: Jaana