Sõnum inglitelt 29.03.2015

76522106883f2624bf35a20002caeb68Armas, mul on suur rõõm sind siin juhendada, kuigi see vastus, mida sa enda jaoks praegu otsid, peitub sinus endas, selles lõputus infopangas sinu sees- seepärast vaigista oma meel ja võta üks hetk aega maha ning suhtle oma kõrgema olemusega. Sinu sees voolab jumalikkus, kogu universumi tarkus ja vägi ja see kõrgem olemus sinus teab kõiki vastuseid, õiget tegutsemissuunda. Sinu süda on su olemuse keskpunkt.

Kui oled ühenduse kaotanud ja heitled hetkel emotsioonidega, olles nendesse ülepea uppunud, siis on praegu selle ühenduse taastamine sinu jaoks esmase ja määrava tähtsusega, sest füüsilise keha jaoks pole midagi rohkem kahjustavamat, kui negatiivsed emotsioonid, nende allasurumine. Kasuta oma sisetunnet ja asu selle järgi viivitamatult tegutsema ning tee sammud oma olukorra parandamise suunas. Kohe, kui tunnistad endale probleemi, avad ka värava, mis lubab hakata asjadel muutuma.  Lase lahti muretsemisest ja näe kõike mis seni on juhtunud, enda jaoks positiivses valguses. Luba armastusel minema uhtuda valu ja täitugu su süda nüüdsest vaid armastuse, rõõmu ning tänutundega.

Kogu Universum on külluslik ja nii väärid ka sina elu külluses. Kuid nagu kogu selle planeedi energiad on polaarsuses, nii saab su elus olla kõik tasakaalus siis, kui andmise ja vastuvõtmise protsessid on tasakaalus. Kui sa oma elus vaid annad, nii, et tunned end selle tagajärjel olevat justkui tühjaks tõmmatud, oled sisimas nördinud, pettunud teistes ja ei tunne ennast õnnelikuna. Kui sa oma elus vaid vastu võtad, siis ei oska sa seda hinnata ja ei tunne paraku rõõmu millestki, mis sul on.  Tasakaalu leiad sa siis, kui sa kuulad oma sisemist juhatust ja annad seda, mida igal hetkel tahad, suudad ja saad anda ning võtad vastu seda, mida teised sulle pakuvad. Ma tahan su tähelepanu pöörata praegu just sellele, et nii nagu andmine tuleb südamest, tuleb ka vastuvõtmine südame kaudu- seepärast on puhas süda eeldus nende protsesside tasakaalustumisele kogu elus tervikuna. Kui su elus on inimesi, kelle tõttu oled oma südame sulgenud, kardad uuesti haiget saada, siis on aeg nendega rahu teha, aktsepteerida neid sellisena nagu nad on ja näha, kui palju neil tegelikult on sulle anda. Kui sina suudad vastu võtta seda, mida sulle antakse ja annad oma südamest seetõttu, et see teeb sulle rõõmu- koged oma elu külluslikuna ja armastusega täidetuna, igas hetkes.

Ma näen, kui paljud teist vaevlevad oma täiesti imeliste elude juures ainult seetõttu, et kannavad endas soovi olla täiuslik ja vastata täiuslikkuse ideaalidele, mis tulenevad ühisteadvusest ja selles välja kujunenud uskumustest ja vaatenurkadest. Pole midagi halba soovis edasi liikuda, areneda ja kasvada- see on alati tervitatav ja tunnustatud ning toetatud kõrgemalt poolt. Kuid olles pidevalt rahulolematu seetõttu, et asjad su elus pole materiaalsel tasandil nii täiuslikud nagu sooviksid, nii nagu on kellelgi teisel, või nii nagu sina arvad, et teistele meeldiks, kõnnid libedal teel ja see on pidev kannatuste, rahulolematuse, pingete allikas. Püüdes samastuda millegiga, mis tegelikult on oma olemuselt illusoorne või siis üldse kellegi teise soov, on see võitlus juba ette kaotatud.

Vaata hetkeks kõike seda oma elus, mida praegu näed enda jaoks ebatäiuslikuna ja loetle enda jaoks üles vähemalt 5 head põhjust, miks see inimene su elus on või miks see elusituatsioon sinu ellu head toob. Kui vaja, muuda oma vaatenurki kõige suhtes, mis sind su praeguses elus ei rahulda.  Juuri enda seest välja ükshaaval kõik need negatiivsed mõttemustrid, mis panevad sind pidevalt keskenduma negatiivsetele asjadele ja näed, et su elu juba ongi täiuslik- kõik selles on tasakaalus sinu endaga ja muutumises vastavalt sellele, kuidas muutud sina ise. Kui võtad vastu rohkem armastust, kasvab ka su võime tunda end armastatuna. Rikkus sinu sisemaailmas saab peegelduma rikkuses sinu välismaailmas. Saades teadlikuks enda neist külgedest, milles näed võimalikku arengut, võid teha vastavaid muutusi iseendas. Ehk siis otsesem viis saavutamaks rahulolu kõigil oma elu tasanditel on isiklik vaimne areng ja kasvamine, teadlikkuse avardumine.

Luba endal saada tundma seda tõelist sina, kes sa tegelikult oled- kes peidab endas kõiki maailma kingitusi, tarkust ja väge. Ära unusta, et Sina ise oled oma kuningriigi valitseja- su keha on su püha tempel, mille iga nurk olgu sulle alati tuttav, tuntud ja armastatud. Iseenda eest hoolitsemine on prioriteet number üks. Nii oskad alati seda puhastada ja tasakaalus hoida ka siis, kui mõni ebakõla või ebapuhutus mõtete või tunnete tasandil su ellu peaks ilmuma ja saad koristada selle ära nii kiiresti kui võimalik, sest siis on ka negatiivsete mõtete tekitatud kahju kõige minimaalsem. Kiirga oma mõtetes armastust oma ellu ja tunne tänutunnet iga inimese ja inimolendi suhtes keda kohtad oma teel. Kõik, mida sa näed, on armastuse väljendus. Kõik juba ongi täiuslik. Luba sel oma ellu tulla.

Mina olen peaingel Miikael ja need on minu tõed. Sa oled väga armastatud ja olgu su päevad õnnistatud valgusega.

Kanaldas: Jaana Kuus

15 thoughts on “Sõnum inglitelt 29.03.2015”

Comments are closed.