Täiskuu & kuuvarjutus 04.04.2015

Blood-Moon-665x385Täna, 04.04.2015 kl. 15.05 on täiskuu. Kuna samaaegselt on ka kuuvarjutus, siis nimetatakse seda ka verekuuks, kuna kuu muutub päikese mõjul punaseks. Meil see varjutus küll nähtav pole kuid varjutuse energia on siiski õhus.

Täiskuu valgustab kõike seda su elus, mida on vaja muuta ja varjutus saadab sõnumeid selle kohta, kuidas seda teha ning milliseid samme ette võtta. Katsu olla hästi paindlik ja muuda kõike mida sa saad muuta. Võib juhtuda, et on vaja tegeleda minevikuasjadega, andesta ja lase kõigel minna.

Suhted võivad võtta täiesti uusi pöördeid, püüeldakse vabaduse ja sõltumatuse poole ja igasugune vabaduse piiramine võib tekitada mässumeelsust. Väldi vaidlusi, tülisid ja klammerdumist. Klammerdumine tõmbab sind ainult alla ja teeb sind väiksemaks kui sa tegelikult oled, see hoiab sind eemal kõrgematest armastuse kogemustest, mis võimaldavad sul luua kõike seda imelist, mida oma hinges nii väga ihkad.

Tegutsemine on praegu väga aktiivne. Tee kõike, mis on erinev sinu tavapärasest, murra oma käitumismustreid, proovi uusi asju, kanna midagi sellist, mida sa pole varem kandnud. Keskendu tulevikule ja hoolitse enda eest. Praegu on oluline harmoonia ja tasakaal, rohkem kui kunagi varem.

See kuu avab värava imelisteks kokkusattumusteks ja imede sünniks, võib juhtuda, et sinuga juhtub järgneva kuu jooksul midagi head, mida pead “heaks õnneks”. Tõusud ja mõõnad võivad olla suuremad kui kunagi varem, ole siis avatud ja ära heida meelt ning oota põnevusega imesid.

Jaana Kuus