Ma valin õnne

ma-valin-õnne-300x199Õppige kohe täna selgeks see, et otsustate õnne kasuks. Meetod selleks on äärmiselt lihtne. Otsekohe kui hommikul silmad lahti teete, öelge endale:

“Jumalik tahe korraldab mu elu täna ja kogu aeg. Kõik kujuneb minu jaoks täna parimaks. Täna algab uus ja imetore päev, õnnelikum kui kunagi varem. Jumalik tarkus juhib mind mu teel ja jumalik õnnistus on kõigel, mida ma täna alustan. Jumalik armastus ümbritseb ja kaitseb mind ja ma sammun valguse poole. Niipea kui mu mõtted hakkavad kõrvale kalduma sellest, mis on hea ja loov, kutsun ma end korrale ja kontsentreerun uuesti erandtult ilusale ja heale. Ma olen vaimne ja hingeline magnet, mis tõmbab enda külge õnne ja õnnistust. Kõiki minu tänaseid ettevõtmisi saadab erakordne edu. Ma olen kogu päeva piiramatult õnnelik.”
J. Murphy, “Teie alateadvuse jõud”

Alustage igat oma päeva selliselt, siis saadab teid õnn ja rõõmus meel kogu päeva vältel. Tunnetage iga lauset kogu oma kehaga, alguses võiks seda isegi paar korda läbi lugeda/tunnetada. Ja kui päeva jooksul peakski midagi negatiivset juhtuma või mõtted peas hakkavad negatiivsuse poole kalduma siis tuletage endale seda meelde, mida hommikul endale ütlesite.

Mina igatahes valin õnne…

Jaana Kuus