Noorkuu kaaludes- tasakaalus ilu

P9Uotx141170581624. september 2014 – Kaalude noorkuu rahu ja lubaduse all algab elu sügav tasakaalustamine. Järgneva kuue kuu jooksul sulavad meie eludest ebaõiglus ja ebakõlad, et teha ruumi valgustunud suhetele ja suhtlemisele. Palvetele vastatakse läbi resoneeruvate partnerite ja sõprade, kes sel kosmilisel ajal innukalt koostööd teevad. Jumal paneb meid peagi paari vastavalt tarkusele, saage siis hästi hakkama heade inimestega, kellega te peagi kohtute.

Ma ennustan järgnevat peagi meie eludes manifesteerumas: vaimsete paaride esilekerkimine; jumalik vastutasu; uuenemine pühades suhetes; sotsiaalsete ringkondade ja kultuuriliste maitsete areng; tohutu edu koostöös; pikaajaliste vaidluste õiglased lõpud; transformatsioon läbi tutvustamise, lepingute ja kokkulepete; uus suhte mõõde armastajate jaoks; vaimne paaripanek; võimupaaride ühendus; üleloomulike liitlaste sisenemine; unistuste ja eesmärkide ootamatu täitumine; ja kauaotsitud perekondlik õndsus.

Nüüd on võimalik luua kiiret edu läbi ülla vaimse koostöö. Olge lähinädalatel ja päevadel kiired, et teha koostööd headel ja ilmsetel viisidel, mis teile ette satuvad. Muutuste tuuled viivad meid nende inimeste käte vahele, kes on kõige sobivamad meie vaimse arengu ergutamiseks. Kui te nende uute nägudega kohtute ja uusi ühendusi loote, siis mõelge, mis on teie kohtumise kõrgem ja võib olla salajane eesmärk. Suhtele keskendunud korraldus on praegu üks peamisi viise, kuidas Jumal Maa peal imesid korda saadab. Kui te kellegi erilisega kohtute, siis mõelge planeetide asendi peale, et mõista tema jumalikku eesmärki teie elus.

Mürgised suhted ja suured tasakaalutused, mida nad loovad, on piiranud ja kahjustanud paljusid elusid. Teadke kindlalt, et käes on aeg, mil need suhted kõrvale langevad. Ärge saboteerige endale mõeldud suurepärast kasvu hoides kinni kellestki, kes on osutunud mürgiseks. Tegelege ainult nendega, kes valgustavad teie meelt või südant ja te leiate uue tee kiiresti. Usaldus on Kaalude olemus. Kui usaldus on kadunud, on kadunud ka suhe. Ärge enam investeerige kellessegi, kes ei ole usaldusväärne. Tulevikud tõusevad ja langevad nüüd läbi usalduse tasakaalu.

Üle kogu maailma paljastuvad üha enam rahvuste-vahelised tasakaalutused. Neile, kes veel ei tea, saavad suured erinevused teatavaks. Valitsused rüselevad, et ennast ümber häälestada, kui konspiratsiooni-skeemid hävinevad ja kaasosalistest vaenlased saavad. Järgneva kuue kuu jooksul saavad kõik tumedad liidud palju kannatada. Ajalugu liigub ettearvamatutesse peatükkidesse kui Päike läbi Kaalude, Skorpioni, Amburi ja Kaljukitse liigub. Me oleme teel uskumatusse geopoliitilisse talve! Kaalude noorkuu valmistab maailma ette õigluseks.

Nüüd kui on algamas tasakaalu hooaeg, meenutagem vana tarkust. Smaragd tahvlitelt leiame me read, mis paljastavad meie elude tasakaalu sügava alkeemilise väärtuse. Võti üleval ja all kirjutab nii: Teadke, et teie keha, kui see on täiuslikus tasakaalus, ei saa kunagi puudutada surma sõrm; Kui me oleme tasakaalus, elame me ajas ja ei maitse surma; ja Teadke, et kui surm läheneb kiirelt, on see nii sellepärast, et teie tasakaal on rikutud. Püüdke sügise ja talve jooksul tasakaalu ehitada, sest kogu elu toetab seda. Kasu on jumalik.

Paljud pered on praegusel ajal vastuolus, see on peamine põhjus, miks maailm nii nõrgaks on muutunud. See noorkuu tsükkel toob värskendust käimasolevatesse perekondlikesse tülidesse, mis on keelanud õnnistusel siseneda nende kodude nelja nurka. Sõdivatele pooltele tuleb tuge ja perspektiivi, et aidata neil kaosest harmooniat luua, kuid vaja on ausat pingutust ja muutusi, et kõik kodud võiksid nautida rahu ja õitsengut, mis on nii kaua kadunud olnud. Viidates Kaalude ja Veevalaja vahelisele harmooniale, on mõistlik panna isiklikud erinevused kõrvale, et teenida perekonna kui terviku tuleviku kõrgeimaid huve. Õnnistused tulevad kiiresti perekondadele, keda ühendab rahu.

Siin on mõned kuldsed juhendid, kuidas seda kuutsüklit kõige paremini kasutada: lihvige oma sarmi ja viisakust; minge julgelt kaasa õigete partneritega; andke enne, kui te saada ootate; arendage usaldust; saavutage homöostaas; makske tagasi isiklikud võlad; tutvustage ja kutsuge; mõiste kohut targalt; puhastage eelarvamused; arendage sõprusi; pange tähele hoiatusmärke sõprade ja armastajate vahel; pidage läbirääkimisi peenetundeliselt; säilitage rahu; ja looge harmooniat planeetide transiitidega. Ma annan endast parima, et teid selle viimasega aidata.

Kosmilises teenistuses,

Astroloog: Salvador Russo
Tõlkis: Tiina Mills

See kuutsükkel kulmineerub täiskuuga Kaaludes 4. aprillil 2015.