Sõnum inglitelt 9.03.2015

bP19rc1425886500 Armas, praegu on vaikuse aeg. Sinu meel aga ketrab katkematult mõtteid, mis sind kuhugi ei vii ja tegelikkuses paigal hoiavad. Sa võtad sellega endalt elujõu ja energia ning koged väsimust ja elutahte puudumist. Kõigepealt on sul vaja kõigel lihtsalt minna lasta, lase lahti oma mured, hirmud, ootused ning plaanid. Vabasta end kõigest ja mine sellesse imelisse paika enda sees, kuhu väline maailm ligi ei pääse. Seal koged vaikust ja keskmesolekutunnet. Kõige parem on, kui sa eraldud mõneks ajaks kõigest ja kõigist ning veedad aega iseendaga olles, enda sisse vaadates ja kõigel järjest minna lastes, nii saab su sisemine vaikus aina suureneda ja suureneda. Ma aitan sul armastavalt seda kõike teha, et võiksid uueneda ja taastuda. Praegu pole vaja sul teha mingeid otsuseid, ära sunni end nendeks. Lihtsalt luba endal puhata, hinga sisse rohkem värsket õhku ja räägi vähem, nii saad ennast tasapisi kokku koguda ja oma selguse tagasi saada. Nii võid kevade saabudes taas õitsele puhkeda justnagu kaunis kevadine lilleõis.

Planeedil maa on viha, omandihimu ja kättemaksusoov saatnud alati inimesi luues neile kannatusi. Paljud teist on üles kasvanud arusaamaga, et elu on kannatus ja see arusaam käib kaasas ka tänases päevas. Nii kasvatad ka oma lapsi selle arusaamaga ja selle tulem on- elamine kannatuses ja luues sedasama ka oma järeltulevatele põlvedele. Kas sina, armas, kes sa kannad seda uskumust endas võiksid maailma vaadata korraks teise pilguga- on su elus on kannatus, mis on loodud teiste poolt või oled ennast pidanud väliste asjaolude ohvriks ja ennast ise oma mõtetega kannatama pannud, sest kannatasid ka sinu esivanemad ja oled nendega solidaarsusest?  Sa ei pea enam varasemate ajastute raskeid koormaid kandma- vaata ja sa näed, et muutunud on nii palju – see kus tõeliselt on kannatus on sinust nii kaugel. Sinu elu on suures osas sinu enda valikute tulemus. Nagu sinu sees, nõnda on ka väljas. Seega võid ka siin teha otsustava valiku ja välja astuda sellest, mis sulle kannatusi põhjustab. Sa oled tulnud siia planeedile maa, et kogeda Universumi lõputut tingimusteta armastust ja küllust, misläbi saab kõik universumis võrdse toetuse osaliseks, lihtsalt on vaja see vastu võtta. Mu armas, tule ometi sellest ohvrirollist välja ja vaata maailma täiesti uute silmadega- kui palju ilu ja häid asju sind tegelikult ümbritseb. Loo endale elu, mida sa igatsed. Suhtu igasse elusolendisse nagu sa soovid, et sinusse suhtutaks ja sa koged headust ja õnne. Näe, kui õnnistatud sa tegelikult oled, et saad elada siin planeedil maa ja sa koged rõõmu elamisest igas hetkes.

Ma näen, et oled oma sisemisi ideid ja tundmusi, mis suunavad sind tähtsatele muutustele kõrvale heitnud neid valedeks pidades ja tahan sulle praegu meelde tuletada, et tõe tunnistamine iseendale saab olema sulle äärmiselt tervendav. Need tundmused, mida ignoreerid on tegelikult väga tähtsad, sest neid kuulates ja nende järgi tegutsedes liigud sa samm-sammult edasi oma elus sealjuures tuginedes oma Kõrgemale Minale, mitte ei jää oma ego meelevalda ja sellesse kinni, mis sind enam ei teeni.

Võibolla oled viimasel ajal tundnud, et elu sunnib sind pidevalt oma mugavustsoonist välja astuma, kuid kardad seda teha, sest sul on hirm muutuse ees. Vaata seda hirmu- see hirm pole tegelikult sina. See võib olla kellegi teise hirm, mida oled enda omaks pidanud. Tunnista selle hirmu olemasolu ja saa temaga sõbraks. tal on sulle nii palju rääkida. Mõnikord oled seadnud endale piire kartes, et asjad ei kuku täiuslikult välja. Lase täiuslikkusest lahti sest kõik juba ongi täiuslik kui sa usaldad. Asjad ei kuku hästi välja vaid siis, kui sellesse ei usu ja hirm su üle võimust võtab. Astu vaid see üks samm sinnapoole, kuhu sa jõuda tahad ja sa näed, kuidas koheselt avaneb sinu ees uus uks ja nii edasi. Universum on sind alati toetamas ja sinu soove täitmas, kui sa vaid julged küsida ja teha esimese sammu. Sinu sees on nii palju julgust ja tarkust, kui võtad end kokku, siis leiad selle üles ja võid luua omale elu mis tugineb parimatele kvaliteetidele nagu rõõm ja tingimusteta armastus. Tuletan sulle meelde, et oled siin, et just neidsamu häid kvaliteete kogeda nii oma elus ja igas hetkes. Elu on õnnistus ja sina oled õnnistus.

Mina olen peaingel Miikael ja need on minu tõed. Sina ja su lähedased olete alati kaitstud ja toetatud.  Sa oled väga armastatud ja ma saadan sulle usku, et võiksid näha oma elu taas postiiivses valguses ja leiaksid julgust edasi liikumiseks. Ole sa õnnistatud.

Kanaldas: Jaana Kuus 

Armas ja julgustandev lugemine! Me köik vajame seda! Olen tänulik!

See ei ole võimalik kuidas see sõnum nii täpne jälle on.Hetkel täiesti lootusetuse tunne ja pärast sõnumi lugemist läksin õue pingi peale,et järele mõtelda ja mida ma näen Liblikas lendab minu poole!!!Kuidas on see võimalik praegu on alles märtsi algus