Sõnum inglitelt 31.05.2015

shobll1433051268 Armas, viimase aja sündmused on olnud nagu merelained- kord tõus, siis jälle mõõn, kord on tormine, siis jälle vaikus. Kuid mis kõige tähtsam- on käes aeg tunnistada, mis on sulle teatud elusituatsioonides vastuvõetav ja mis mitte, ning rääkida oma tõde kõigepealt iseendale ja siis ka teistele. Sa oled inimolend, kellel on teatud vajadused ja sina oled ainus, kes saab seista oma vajaduste eest. Lõputu kahtlemine ja ebaselgus sinus endas vähendab su jõudu ja väge. Alguses võib see tunduda sulle hirmutav, kuid see on loomulik ja vaadates oma hirmule otsa võid sa ikka ja alati oma tõe eest seista. Kui sa seda kõike endale tunnistad ja teed oma elus vastavad muudatused, siis sel hetkel saad sa tagasi oma jõu, mille oled ära andnud seades end väliste asjaolude ohvriks.

Ma tahan sulle meelde tuletada, et Sinus endas on kõik oskused ja teadmised, et lahendada ükskõik milline sulle murettekitav elusituatsioon. Kui sa hästi järele mõtled, siis oled neid oskusi ja tarkusi ka varasemalt oma elus edukalt kasutanud. Otsi nüüd need oskused välja sealt, kus sa oled need ära peitnud ja kasuta neid, et lasta imedel oma elus sündida. Pea meeles, et sinu positiivsed mõtted, palved ja usk sellesse, et kõik on võimalik ja sinuga saab sündida vaid hea ei juhata sind mitte mööda allakäigu treppi mööda alla vaid aitavad sul alati püsida tõususpiraalis ja toovad rahu su südamesse.

On käes aeg, et saaksid kontakti endas selle leegitseva tulega, mis on sinus maha surutud sinu enda või teiste poolt kuid mis ometi sinus peitub ja nii väga väljapääsu otsib. Lõpeta mõtlemine sellest, mida küll teised arvavad kui sa nii või teisiti käitud ja luba endal liikuda oma intuitsiooni juhatatud radadel. Mine sinna, kuhu su hing tahab minna ja tee neid asju, millest oled alati vaid unistanud. Lase oma loovus vabaks sellest puurist, mille oled selle ümber ehitanud. Nii saad peagi suhtuda kõigisse oma tegemistesse kirglikumalt ja vabamalt – lase oma sisemisel tulel lõõmata samal ajal lastes samal ajal vabaks kõik vanad mõttemustrid ja uskumused mis sind enam ei teeni ning tehes ruumi uuele, kõigele sellele heale mida sa oma ellu praegu vajad.

Nagu sa hästi tead, seisev vesi juua ei kõlba. Sa oled viimasel ajal tundnud,  et su keha on kange ja see käib kooskõlas sellega, et su meeled pole päris puhtad. Selleks, et võiksid leida suuremat meeleselgust,  olla oma elusituatsioonides paindlikum ja voolavam ja suudaksid kõike hoida paremas tasakaalus- et sul oleks rohkem energiat ja rõõmsam meel  ma kutsun sind üles liigutama teadlikult oma füüsilist keha ja praktiseerima venitusharjutusi,  tegema joogat või tantsima.  See puhastab sind ja avab sinu energiaväljad kosmilise energia vastuvõtmiseks. Katsu tuua oma ellu mingigi regulaarsus seoses oma füüsilise keha liigutamisega ja märkad peagi, kui palju see muudab sinu igapäevaelu kvaliteeti paremaks.

Loodus õitseb praegu oma kauneimas ilus. Ole nii palju kui võimalik värskes õhus ja hinga oma südamesse sisse seda lummavat lõhna, mida puud, põõsad ja lilled praegu pakuvad ning tunneta seda puhta, tingimusteta armastuse ilu, täiuslikkust. See on osake Looja tingimusteta armastusest mida ta sulle pakub. Sa oled osake temast ja oled alati väga-väga armastatud.

Mina olen peaingel Miikael ja need on minu tõed. Mu armas, meie, inglid armastame sind väga. Ole sa õnnistatud Jumalikus valguses ja armastuses.

Kanaldas: Jaana Kuus

17 thoughts on “Sõnum inglitelt 31.05.2015”

Comments are closed.