Sõnum inglitelt 03.05.2015

eJTAQD1430589398Armas,  sa oled liikunud oma teel vaikselt aga järjekindlalt edasi ja meie, inglid tunnustame sind selle eest. Täna tahame me sul aidata iseendasse vaatata. Me soovime, et kuuleksid selgemini meie, inglite häält kui tabad end jälle kahtlemas- kas oled ikka õigel teel ja kas valikud, mida oma elus teed, on ikka õiged. Sul on raske kuulda juhatust nii kõrgematelt valgusolenditelt kui ka oma Kõrgemalt minalt, kuna sisemaailmas valitseb segadus ja kannad endaga kaasas minevikust pärinevat mõtte-ja tundeprahti. Kõige lihtsam on sul seda puhastada, kui eemaldud kõigest ja kõigist mõneks ajaks vaikusesse ja jätad ka kommunikatsioonivahendid endast maha olles vaid iseendaga. Vaikuses näed sa tõeliselt oma sisemaailma ja saad alustada selles korra loomisega- lastes endast minna kõigel, mis on olnud ning leides teadlikult enda jaoks uusi positiivseid vaatepunkte minevikus juhtunuga seoses, mis aitaksid sul juhtunu enda jaoks selgemini lahti mõtestada ja õppetundideks liigitada. See protsess võib vajada ka andestamist ja läbi andestamise paraneb minevikus valu saanud süda üha enam ja enam. Nii vaikselt, aga järjekindlalt saabub sinusse aina suurem selgus ja suureneb võime kuulata oma sisemist juhatust, mis hoiab su alati õigel teel.

Sa oled nii harjunud armastama oma lähedasi rohkem kui iseennast. Võid isegi öelda teistele, et armastad neid, kuid oled kahe silma vahele jätnud iseenda, selle armsa ja imelise olevuse kes sa ise oled ja on isegi võimalik, et väljendades oma armastust teistele, pole sa kunagi öelnud iseendale: ma armastan sind. Armas, sinu enda keha ja hing vajab sinu armastust sama palju, kui sa armastad oma kalleid lähedasi. Kui sa oled tundnud viimasel ajal, et su elus on liiga vähe armastust, et teised inimesed sind ei armasta nii palju kui sina seda vajaksid ja seepärast oled tundnud hirmu,  et sind ei armastata siis on see selge märk sulle sellest, et sina ise oled oma kehast ja vaimust mingil põhjusel kaugenenud ja sinu võime armastada iseennast on mingil põhjusel kahanenud (on see siis viimatiste elusündmuste või mineviku läbielamiste tõttu). Sa oled lapsepõlvest peale harjunud armastust enda jaoks seostama ja mõtestama väliste faktoritega, seepärast kui need välised faktorid mingil põhjusel su ootustele ei vasta tundub sulle, et sul on armastusest puudu ja sa püüad läbi väliste faktorite muutmise (lõpetades vanu suhteid ja alustades uusi) pidevalt muuta. Me tahame sulle meenutada, et sul jääb märkamata siin üks tähtis asjaolu: Mida tugevam on sinu südametasandil armastus iseenda vastu, seda suurem on sinu võime tajuda end armastatuna ka teiste poolt. Sul on vaja õppida armastuse energiat iseseisvalt looma- läbi looduse, läbi loovate tegevuste. See on otsetee, mille läbi saad tunda end armastatuna igas hetkes ka teiste poolt olenemata sellest, mis parasjagu teine inimene teeb või ei tee. Pead vaid suhtuma iseendasse austavalt, armastavalt, tänulikult, kaastundlikult, heldelt. See täidab su sisemuse armastusega ja sul pole enam kunagi millestki puudu. Õppides armastama iseennast Sa näed, kuidas välismaailm hakkab peegeldama sulle su armastust iseenda vastu igas hetkes ja olukorras.

Su elus on praegu suur vajadus positiivsete mõtete ja tunnete järgi sest need loovad su ellu need kogemused ja olukorrad, mis saavad sulle osaks tulevikus. Võid nüüd sisimas protesteerida, et ma olen positiivselt mõtleja ja ma unistan ilusast elust kuid kui su reaalsus sulle hetkel peegeldab kõike muud kui positiivset siis on sul vaja vaadata, millised kahtlused, hirmud, uskumused või sisemised vastuseisud sulle seda reaalsust loovad. Sinu viimatised elusündmused on sellega seotud ja vaadates neid sündmusi ning analüüsides veidike oma mõtteid, mis võisid need elusündmused põhjustada, oled täiesti õigel teel. Muutuse tood oma ellu siis, kui vaatad neid negatiivseid uskumusi mida endas kannad ja muudad need positiivseks, sinu elu edasiviivaks ja toetavaks jõuks. Selleks, et sinu alateadlik meel uue uskumuse omaks võtaks on vaja seda korrata endale palju kordi, kuniks tabad end end uutmoodi mõtlemast, tundmast ja positiivselt reageerides. Esialgu võib sulle tunduda, et seda tööd on nii palju, et sa ei saa selle kõigega hakkama. Me kinnitame sulle, et sa saad hakkama, kui sa alustad oma tööd tegeledes kõigega ükshaaval. Mõne uskumuse või teemaga tegelemine võib võtta minuti, teisega tunni või mõnega isegi kuu kuid järjekindlus ja kannatlikkus viib sind sihile ja see peegeldub positiivselt ka sinu igapäevaelus. Kui siiski tunded üle pea kokku löövad, siis pöördu mõne valgustöötaja poole, kellel on vajalikud oskused ja teadmised sinu aitamiseks- see, milles üksi võid vaevelda aastakümneid, võib läbi asjatundliku abi kasutamise laheneda tunni-paariga. Oled siin oma teekonnal, seepärast mine selles suunas, mis sind praegu kutsub, julge paotada uusi uksi ja ole avatud õppimisele, nautides samas oma elu ja elamist- nii saad sulle üha rohkem vastu võtma Universumi lõputut küllust, mida sa väärid. Sa oled õnnistatud.

Mina olen peaingel Miikael ja need on minu tõed. Sa oled väga armastatud.

Kanaldas: Jaana Kuus