Sõnum inglitelt 12.07.2015

1422608_970263579675037_6712312086348095473_nArmas, pole vist midagi raskemat sinu jaoks siin planeedil maa kui muutused. Nendega on raske harjuda, sest kardad, et see ilus, mida oled kunagi kogenud enam ei kordu ja see aheldab su mineviku külge. Sa tunned hirmu, sest on nii mugav elada enda poolt välja töötatud turvalisusetsoonis kuid ometi oled selles nagu lõksus, millest ei näe väljapääsu.

Mu armas, väljapääs on alati olemas ja kui üks peatükk sinu elus sulgub saab õitsele puhkeda uus. Ja isegi kui sa märkad praegu vaid väikesi, vaevumärgatavaid märke on muutus paremuse poole sinuga juba toimumas. Sul on vaja lihtsalt lasta kogu oma minevikul minna ja jätkata oma teekonda läbi väikeste sammude astumise ning säilitada oma usku ja lootust ning positiivseid väljavaateid sellel, kuidas sa näed oma elu ja tulevikku. Siis asub ka kogu Universum oma väes sind toetama ja kogu su elu puhkeb tasapisi õitsele. Luba ma täidan nüüd su usalduse ja julgusega, et võiksid astuda vajalikud sammud ja enesekindlalt edasi liikuda oma eluteel ning teha enda jaoks alati neid otsuseid ja valikuid, mis on sinu kõrgemaks hüvanguks.

Sa elad selles maailmas ja püüad tihti peita asju peita, puudutab see siis sinu suhteid või tegusid mis päevavalgust ei kannata. Sa oled võtnud omaks selle uskumuse, et mis pole teatavaks saanud või päevavalgele tulnud, seda justkui polekski olemas, usud, et kui sa varjad tõde, siis seda polegi olemas. Sa usud, et kui sa jätad midagi rääkimata või võla maksmata siis see jääbki peitu igaveseks. Need on vale uskumused, sest iga tegu, mille sa teed on energia, mis omakorda toob su ellu sarnase vibratsiooniga energiaid. Kui sa pole ise aus iseenda ja teiste suhtes, hakkad tõmbama ebaausust, petmist ja valet oma ellu. Ja kui sa praegu mõtled sellele, miks asjad su elus viltu lähevad siis mõtle sellele, mida sa oled minevikus varjanud, või teinud. Kõik su teod on energiana tunnetatavad ka sinu lähedastele. Isegi siis, kui sa valetad, et asjad on kuidagi teisiti kui need tegelikult on. Sinu lähedased võivad seepärast olla esialgu segaduses, sest nad ei saa aru mis on selle energia tegeliku olemus kuid vaistlikult tajuvad nad, et midagi on valesti ja on ainult aja küsimus, millal mõistavad, mis täpselt ja siis teeb elu juba omad korrektuurid, mis ei pruugi enam olla kooskõlas sinu soovidega.

Seepärast, kui sa praegu tunned, et miski on sinu suhetes või majanduslikus seisukorras justkui “vahel” siis mõtle sellele, kui aus sa oled olnud iseenda ja teiste vastu ja kas need teod, mida sa oled teinud teistele, on sellised, nagu sa soovid et tehakse sinule. Mu armas, ma soovin et su teod kannataksid alati päevavalgust, ükskõik millised need ka ei oleks. Looja ei mõista sinu üle kohut, ta armastab sind tingimusteta ja seepärast saadab ta su ellu vaid neid energiaid, millega sa resoneerud. Tee siis oma valikud hoolega ja ole alati aus kõige elusoleva suhtes, see on tähtsamast tähtsam.

Mu armas, ma soovin, et sa märkaksid iga päev armastust igas elusolendis, lilles ja puus, sealhulgas ka iseendas. Luba endal täituda kogu selle armastusega mida Universum sulle saadab ja tunne, kui toetatud ja armastatud sa oled. Luba endal olla täht, mis särab alati valgust ja tingimusteta armastust ja luba selle valgusega täituda kogu oma elul. Sa oled õnnistus sellele planeedile ja võimeline looma nii palju ilu, harmooniat ja õnnistusi nii iseenda kui teiste, oma kalliste lähedaste jaoks. Sa oled väga armastatud ja minu toetus on alati sinuga.

Mina olen peaingel Miikael ja need on minu tõed. Ole sa õnnistatud minu valgusmõõga valguses ja ma olen sinuga alati tões ja valguses.

Kanaldas: Jaana Kuus  

19 thoughts on “Sõnum inglitelt 12.07.2015”

Comments are closed.